Prežívate, alebo neriešite?
Sám / sama na Valentína
Fero M. napis mi na zadajto @ azet.sk
Tany keby si sa neriadila kalendarom tak nejdes do roboty v pondelok... Tu nejde o den v rok ale citaj co pisem. Nemyslim si ze pisem hluposti. Precitaj si paru prispevkov nizsie. Ja viem ze valentin je skomercneny ale ide o oslavu zvazku dvoch ludi. Ja to beriem ako dalsi den kedy mozem druhej osobe povedat ako mi na nej zalezi a tak oficialnejsie, lebo viem ze na to caka.
Niektori tu z toho robite ako keby to bol svetovy den bravcovej masti. Tak je to pre ludi a nie.. Laska sa ma vyjadrovat stale bez ohladu na tento den. Ale myslim si ze na skodu tento den nie je..
Daj nejaky kontakt na email alebo tak. Nechcem tu zahlcovat temu.. Kludne poradim pomozem..
Bekyna .... Vidíš nájdu sa aj chorý ľudia ktorý sa riadia kalendárom :D
Minulorocny valentin som sa neskutocne dorazil s kamosmi v jednom bare :D Tento rok to vydim podobne :D
eJe ludia. Ved tu nejde o to ze je valentin poserme sa. Je to to iste ako ked by som ti napisal preco kupujes sviecky na hroby len ked je vsetkych svatych... Tiez tam mozes ist...
Ide o to ze je to den kedy das tomu druhehu viac aj med mu to davas cely rok. Take ako keby specatenie vztahu. Teda nie kazdy sa vie vyjadrovat citovo a toto je jeden z dni kedy sa mozu rozny ludia rozne citovo otvorit.
no do frasa ! :d mas pravdu a pojdem si kupit nieco pekne na seba ...predopkladam ze prerevem valentina koli nemu a budem piť čaj ....vies ze ho uz nemozem ani vystat ? :D ......... čo mam s nim urobit, porad. a u teba to je ako ?
uplne s tebou suhlasim Tany ale proste niektory ludia si aj tak budu mysliet neviem co :D
baik ani nevies ako presne si opisala moju situaciu :-D:-D. Zjavne mas to co ja..
Tak co robime na valentina? Asi vypnem telku v prvom rade :-)
Každý robí okolo Valentína HALOOO, keď niekoho ľúbite obdarujete ho aj piatok 13-teho a nie na vymyslený dátum kedy sa idú všetci s prepáčením pos*ať.