Sám / sama na Valentína

Fero M.

Tany keby si sa neriadila kalendarom tak nejdes do roboty v pondelok... Tu nejde o den v rok ale citaj co pisem. Nemyslim si ze pisem hluposti. Precitaj si paru prispevkov nizsie. Ja viem ze valentin je skomercneny ale ide o oslavu zvazku dvoch ludi. Ja to beriem ako dalsi den kedy mozem druhej osobe povedat ako mi na nej zalezi a tak oficialnejsie, lebo viem ze na to caka.

Niektori tu z toho robite ako keby to bol svetovy den bravcovej masti. Tak je to pre ludi a nie.. Laska sa ma vyjadrovat stale bez ohladu na tento den. Ale myslim si ze na skodu tento den nie je..

Fero M.

eJe ludia. Ved tu nejde o to ze je valentin poserme sa. Je to to iste ako ked by som ti napisal preco kupujes sviecky na hroby len ked je vsetkych svatych... Tiez tam mozes ist...
Ide o to ze je to den kedy das tomu druhehu viac aj med mu to davas cely rok. Take ako keby specatenie vztahu. Teda nie kazdy sa vie vyjadrovat citovo a toto je jeden z dni kedy sa mozu rozny ludia rozne citovo otvorit.

baik 1,1

no do frasa ! :d mas pravdu a pojdem si kupit nieco pekne na seba ...predopkladam ze prerevem valentina koli nemu a budem piť čaj ....vies ze ho uz nemozem ani vystat ? :D ......... čo mam s nim urobit, porad. a u teba to je ako ?

Fero M.

baik ani nevies ako presne si opisala moju situaciu :-D:-D. Zjavne mas to co ja..

Tak co robime na valentina? Asi vypnem telku v prvom rade :-)

Tany

Každý robí okolo Valentína HALOOO, keď niekoho ľúbite obdarujete ho aj piatok 13-teho a nie na vymyslený dátum kedy sa idú všetci s prepáčením pos*ať.