Prežívate, alebo neriešite?
Sám / sama na Valentína
no bingham, chcel som napisa ze "si nudny" ale defacto mas pravdu..
asi budem pristupovat k zivotu ako pristupujem k vareniu, tj. spravim len 20% snahy, kdezto mam z toho 80% chuti
nebudem robit 100% - 100% a tych 80% snahy nerobim pri vareni (tj. esteticka uprava jedla, extra priloha atd) pre 20% chuti. (tj staci mi buchnut do hrnca kuracie prsia a ryzu, pridem po to a mam 20% - 80% , namiesto neviem akej mravencej prace/piplovania sa s tym)
defacto je to vyborny pristup aj v praci, ako som na to dosiel a zrejme bude idealny aj v beznom zivote (rodina, vztahy, kamarati) :)
- to k tomu prekvapeniu na Vianoce.
tak namiesto ticheho zaparkovanie auta na dvor jej len dam prachy do obalky pod umely strom, nech si ide vybrat a vybavovat sama :) (aj ked jasne viem ake by chcela)
a kto ich k tomu donuti?
danielka...tak o tom nepochybujem :)
M_ vyjadria, aj keby nechceli tak musia :)
:-))))) bingham - kazdopadne prekvapenie by to bolo
fero trdla ktore sa nevyjadria cely rok sa nevyjadria ani v tej jeden deň.
bingham aspon nietko ma tu chápe
lost...mamu si mas vazit cely rok(to je jasne)...ale ten den je vyhradeny len im...chapes ???...ked mas ty meniny napr 23.11.(tak ti predsa nezablahozelam o dva mesiace skor...ved to je hlupost)
Poniektorí ludia už nadávaju fakt na všetko. Vianoce su na ho/no, valentín tak isto, den matiek, den otcov.
Tak ja už nechápem fakt. Tak tieto dni su tu na to aby nám zlepšili spolunažívanie a v prvom rade slúžia ako oslava, pripomenutie toho čo si máme vážiť, ak si to náhodou nevážime.
Ak si z otho beriete a pozeráte sa len na komerčnu stránku, tak je jasné, že z toho dna nemáte vôbec nič...
bingham
ale uctit si ju mozes kedykolvek taktiez.
zas to je vtipne ked napr niekto nepride cely rok domov, len na vianoce a na den matiek a narodky.. (povodne som chcel napisat ze ak by dosli deti len na den matiek, to by bolo celkom ironicke)
chapes priblizne co myslim, nie?
mozno ak napisem "robit nieco z povinnosti, lebo valentin, lebo vianoce, lebo den kohokolvek" - tak lepsie vystihnem, preco to kritizujem.. ak je to z povinnosti, tak jasne ze to stoji za houby..