Prežívate, alebo neriešite?
Sám / sama na Valentína
Mne tu poniektorí prídete fakt čudní, bez urážky. Ved je to sviatok, ktorí nie je odveci. To nieje ako svetový den ihličnatých stromov. Je to na to aby sa ludia zbližili.
AKo je jasné, že to nemá byť len tento jeden den v roku, že partnera si máme vážiť stále nie len v tento den atd..
SI myslím, že je to den pre ludi a na podporu lásky, tak by som to nazval. MInimálne trdlá čo sa nevedia vyjadriť celý rok, tak aspon v tento den majú možnosť. Tak im ho nechajte. A neviem prečo by ste sa mali smiať z ludi čo budu v ten den sedieť v kaviarni spolu. Možno niektorí ste takí pokrytci, že tu nadávate a sami by ste chceli prežiť nejaký romantický večer so svojou polovičkou.
Nech sa ludia majú radi, nech si to hovoria stále a aj tento den vznikol z nejakého dôvodu.
a na den matiek vobec nejde o prekvapenie...ale uctenie si svojej matky...
lost...ale ved tvoji rodicia su uz dospeli ludia...pochybujem ze potrebuju zazit sok od prekvapenia (od vlastneho syna)...toto plati tak mozno pre 10 rocne deti...ktore este veria... na vianoce :)
lost - mna potesi darcek kedykolvek, cize aj na valentina aj po aj pred :D
to je ako s dacekmi na Vianoce..
S tym mam extremne komplikacie, pretoze ak chcem darcek dopravit k nim pod stromcek, pochopitelne to budu vidiet a akonahle to vidia, nemyslim si ze to ma az taky "šok"-prekvapenie efekt ako ked sa to tam z nicoho nic zjavi.. (alebo ak pridu pre darcek inde, kde sa to da spravit na "šok"-prekvapenie efekt ).
S rozmerovo mensim darcekom to ide.. No ale nieco vacsie tam nemam sancu dostat (a hlavne nieco tazke), cize aj keby chcem vyuzit kuriera, neexisutje kurier (za normalny peniaz), ktory by mi darcek dorucil nenapadne pod stromcek :)
ja som to raz vyriesil tak, ze im darcek prisiel cca 1 tyzden po vianociach na novy rok.. kurier mi zavolal, ci "som" doma.. kedze som nebol a netusil som ci su rodicia doma, povedal som mu nech pocka, overim ci je niekto doma.. zavolal som rodicom, boli dom, ja ze OK, pozrite sa von oknom, prisiel Jezisko a stastne a vesele.. otvorili a darcek tam mali. sice nebol zabaleny v darcekovom baleni, ale v beznom hnedom kartone, ale "šok"-prekvapenie efekt tam byt musel, viac ako keby som tu krabicu tahal so sebou ihned pri prichode :)
ja osobne den matiek neakceptujem..
radsej kupim pre mamu nieco v lete, v zime, ako PRAVE na den matiek.
i ked neviem ci to aj ona takto chape :D no po rokoch na to snad prisla ako to myslim :)
pointa (logicky) prekvapenia je, aby to obdarovany co najmenej cakal. ja uz neviem ako to lahsie vysvetlit :)
co by vas skor dostalo do kolien?
cokolada na valentina (napr hypoteticky v denako je dnes, slnecno, ale zima), alebo cokolada napr v nejaky studeny uprsany sedy den cez oktobrovu jesen hned ako sa vratite z prace?
i ked cokolada do kolien asi tazko :D tak lepsie povedane, co viac potesi..
sice to je aj tak blby priklad a nelogicky, lebo to ze ked niekto da niekomu na Valentina nieco, este bezprostredne neznamena ze v iny den nic nemoze dat. To je fakt ktory beriem tiez..
Avsak nie kazdy darcek je mozne darovat prave na Valentina.. Napr taky vylet/dovolenku..