Najedzte sa do štíhlosti

megy 0071

Kethyn..nie mna nájdeš..Ked pojdeš na stránku Harmonické stravovanie podla......,tak tam som niečo písala a som tam jediná Gitka Hanu....ok??Tak skús,alebo mi napíš na mail.

Kathyn

Tak na FB ste tri Gitky Ha...hi,hi,hi,hi,...pošlem každej??
Ja som Tonka Tu...skus Ty asi to bude jednoduhšie...paaaa

megy 0071

Nechce sa ta stránka zobrazit,je to Harmonické stravovanie podľa Antónie Mačingovej..tam tiež chodím a možme sa bavit aj cez fb.Mám tam meno Gitka Ha....dalej nejdem tu dávat ak chceš pridaj si ma medzi priateľov..Ahojky..

megy 0071

Ahoj Kathyn.Nie nie som doma ,pracujem spolu s manželom.Učíš spev :) ??aj dcéra chodí na spev,dnes ho má..Čo sa týka tých sliviek,tak tie doobeda a jogurt ako olovrant,tak ako som ti to napísala.Chodíš na FB,tam je stránka www.facebook.com ,tak tam sa tiež niečo dočítaš..Maj sa.

Kathyn

Ahojky Megy.No vidíš a toto som teda nevedela. Ty si dávaš aj jogurt aj slivky s orieškami? Ako sa cítiš?? Mne sa dnes akosi krúti hlava, ale bude to asi aj počasím...som veľmi citlivá na počasie :(
Ani neviem, či chodíš do práce, alebo si na MD. Ja učím spev na ZUŠ, tak mám doobeda čas si jedlo pripraviť. Idem zasa variť mrkvový perkelt, lebo včera večer som ho všetok zjedla :D :D :D Zatiaľ paaaa držkaj sa:-)

megy 0071

Kethyn..áno mám tu novú s CD,tak ti napíšem čo tam je..ak si hladná medzi jedlami,tak si máš dat dopoludnia zmes sušených sliviek s vlašskými orechmi alebo mandľami,mandľovými lupienkami.A v popoludňajších hodinách si dopraj biely jogurt s mandľami a medom..mňam..a ja si dávam do toho ešte trochu mletej škorice.Jogurt odporúča BIO.Tak zatiaľ sa maj a drž sa.

Kathyn

Ahojky Megy. Ja som krvná skupina B. Kávu mám rada. Nenašla som na strane 28 nič o jogurte ani sušených slivkách, ale ja mám tú úplne prvú knihu v češtine a tam nič také nepíše.Ty máš ktorú,tú najnovšiu s CD? Aj ja veľmi dúfam, že to vydržím a dám dole nejaké kilá. Mrkvový perkelt chutil, aj sa snažím viac piť. Cítim sa fajn....akosi sa mi aj lepšie ohýba :-)))) Zatiaľ pááá....držím palce..:-))