Dnes mi prišla kniha od Antónie Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti.Čítam ju a bola by som rada kto sa stravoval podla tejto knihy,keby sa podelil o svoje skúsenosti a rady.Ďakujem vopred všetkým.
Najedzte sa do štíhlosti
odporučiť. Prvý týždeň je ťažší, ale potom sa to dá v pohode zvládať a je motivujúce, keď vám začne byť oblečenie voľnejšie. Momentálne pokračujem v stravovaní podľa krvných skupín a semaforu. Za ten mesiac som schudla 3,2 kg, prsia -1cm, pás -6cm, boky -6cm, stehná -3cm, ruky -1cm. Nedodržiavala som to presne podľa rozpisu, pretože cviklový šalát som úplne vynechala, lebo som ho nedokázala zjesť, ale väčšinou si ho ľudia pochvaľujú. A taktiež moje krvné výsledky sú po dlhšej dobe úplne vynikajúce! :) Veľa šťastia a výdrže prajem!
Ahojte, dnes je 5. den, a na váhe mi ukazuje to iste čislo ako na začiatku.....som trosku sklamana.....uvidim čo bude dalej
tak moj nazor na macingovu ocistnu kuru ani ma neprecistilo drzala som to len 2 tyzdne z mrkvy som videla aj za roh a stucky ked som jedla som sa prekonala zo syrom sa to dalo neschudla som z toho ani dkg ani miery v pase v bokoch a na stehnach ani milimeter dole tak som to zabalila po 2 tyzdnoch a vratila som sa k mojej 90 dnovej rozlisovacej diete tu som pred tym drzala 30 dni a schudla som 6 kg a v mierach som dala dole v pase a bokoch 4 cm v stehnach 2cm tak znova pokracujem v tej 90 dnovke dalej akurat si obcas robim tu dusenu mrkvu ,cviklovy salat a zelerove hranolky to sa mi pacilo z tej macingovej kazdy musi vyskusat sam a potom uvidi som rada ze knihu som si nekupila boli by to pre mna zbytocne vyhodene peniaze ale tu knizku z 90 dnovej rozlisovacej diete mam a nelutujem bola to moja najlepsia investicia do zdravia a krasy
Ahojte, dnes som si knihu objednala aj ja :) www.preskoly.sk Dúfam, že aj mne sa podarí schudnúť tak ako vám :)
ahoj Robert. zaujímavé. ja si osobne myslím, že je na každom aby zvážil, či sa mu tá strava hnusí alebo nie. Tak ja mám napríklad dnes 3. deň detoxu a na obed som mala cviklový šalát,ktorý bol 2 dni pekne odlezaný v chladničke. nastrúhala som si nan syr a chutil mi tak neskutočne, že by som si ho dala najradšej aj na večeru :))) nemám ani nafúknuté brucho ako 1. deň a teším sa zo zdravej stravy. je možné, že niekto je na niektorú z potravím alergický, a preto mu nevyhovuje, zle mu trávi atď.
Čau baby, chcete si prečítať postrehy od chlapa?
Kúpili sme si už dávnejšie knihu od Antónie Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti a obaja sme si ju postupne prečítali. Manželka dávala do tejto knihy obrovské nádeje. Ani ja a ani Tina nie sme na tom tak, aby sme nutne potrebovali nejaké radikálne zmeny na našich telách, ale zdravé prečistenie organizmu znelo ako veľmi dobrý nápad a taktiež postupné zdravé formovanie postavy hovorilo za vyskúšanie. Nabudený pisateľkou sme sa nakoniec tento pondelok pustili do "boja". Nebudete veriť, ale ja som za 1. pol dňa zhodil resp. vylial takmer 2,5Kg. Vážil som sa pred obedom (nahý), aby som mal presné údaje a moja váha bola 82,0Kg. Po obede kde som zjedol veľký tanier brokolice na olivovom oleji posypanej syrom, nastala v mojom tele prapodivná reakcia a ja som do večera zo seba vylial (doslova) v pravideľných intervaloch cca 3 litre vody. Zo mna išla, prepáčte za pomenovanie, prúdom voda s kúskami zeleniny. Večer som sa odvážil a skoro som odpadol, moja váha bola 79,6Kg. Bolo to kompletne šialené. Asi pred polrokom som bol na komplexnom vyšetrení a lekár mi povedal, že mám v tele 4Kg nadbytočnej vody, zrejme sa mi podarilo otvoriť nejaký "ventil" :D Nasledovné dni sa niesli v pochmúrnej nálade a ani ja a ani Tina sme neboli vôbec nadšený postupom. Strava nám za tých pár dní lezie kompletne hore krkom a mne sa už len pri pohlade na stravu čo si Tina berie do prace zdvíha žalúdok. Takmer nejem, pretože mi to vôbec nechutí. Obdivujem ľudí, čo nájdu v tejto strave zaľúbenie. V nadpise je kus pravdy. Ak nebudete takmer nič jesť určite schudnete :D Ja sám som za tých 5 dní na sebe spozoroval, že mi stačí omhoho menej stravy v porovnaní ako som spotreboval predtým a som schopný bez problémov fungovať a tu vidím moju výzvu do budúcna. Pravdepodobne zajtra končím s týmto trápením. Nemám v pláne sa vrátiť do pôvodných koľají, ale jesť nemej a zdravšie. Ponukam vám moje výsledky na porovnanie:
vek 37, výška 101cm
váha: pondelok 82,0Kg, piatok 78,2Kg
hruď: pondelok 102cm, piatok102cm
brucho: pondelok 100cm, piatok 98cm
stehná: pondelok 56cm, piatok nemeral som
boky: pondelok 102 cm, piatok 99cm
ruky: pondelok 34cm, piatok 34cm
S pozdravom, Robert.
mali iba pohánku, kúpila som tú... hádam to nevadí.
dakujem
v coop jednote:)
kde, pane bože, zoženiem jáhly? teda pšeno, proso či čo to vlastne je...