Dnes mi prišla kniha od Antónie Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti.Čítam ju a bola by som rada kto sa stravoval podla tejto knihy,keby sa podelil o svoje skúsenosti a rady.Ďakujem vopred všetkým.
Najedzte sa do štíhlosti
Ahoj megy, nájdi si na tomto fóre Čistiace rizoto, tam je všetko vysvetlené. Ja som to objavila len včera a myslím si, že toto by mi mohlo konečne pomôcť - prečistí to telo a aj schudnem - verím tomu! V pondelok idem nakupovať a uvarím si rizoto, šupnem do mrazničky a každé ráno vyberiem jednu dávku.
ella to je aké čistiace rizoto??nepočula som o tom ešte..škoda,že nejdeš do toho viacerým by sa nám to držalo lepšie.Každá rada,alebo podelenie sa o ňu je fajn..
kniha objednaná-teším sa.
DIEVCATA TREBA TO VYSKUSAT,A KED BUDU TRAVIACE PROBLEMY,TAK BUDETE ZARADOVAT DO JEDALNICKA RECEPTY,KTORE VAM NESPOSOBUJU PROBLEMY.NAPRIKLAD TIE RANAJKY MOZU BYT STALE,A POTOM UZ ZELENINKA+ MASO NA OBED A VECERA NAPRIKLAD TIE LUSKY+ MOZARELA TAK SOM TO ROBIEVALA AJ JA.A OLOVRANT SOM SI DAVALA BIELY JOGURT+ MANDLE+MED.
dnes si určite objednám túto knihu.
Ďakujem za tip-pôjde nám to určite lepšie.
Ahojte :)
V knihe sa píše,že veľa ludí sa bálo stravovania podľa tejto knihy,čoho sa bojím aj ja,či to vydržím,ale veľmi chcem.Viem,že to bude tažké,lebo budem varit iné pre deti a iné pre nás(ide do toho aj manžel).Dúfam,že ma to stravovanie neodradí a nesklame.
Ja mám tu druhú knihu s cd.Je to zaujímavé čo sa tam píše a určite niečom na tom bude.
dievčata ja som chudla podla knihy. chcela som sa začat zdravsie stravovat aj očistit trochu telo. prvýkrat som po 2 týždnoch dala dolu 3kg...potom ked prislo maso a pečivo už to stagnovalo a viac som dolu nedala...druhykrat som sa rozhodla pred 3 týždnami znova začat..neviem prečo ale moje telo vobec nezareagovalo ako prvýkrat. bola som otrasne nafuknuta mala som krče, každy den bol pre mna peklo..po týždni ked som vstala na vahu mala som kilo navyse tak som to uplne vzdala..čitala som diskusie o knihe na nejakej českej stranke a viacerí mali tieto traviace problemy ako ja..90% ludi schudlo, nasli sa ale aj výnimky ako ja čo nedali dolu nič..takže závisi od toho ako citlivi ste na zeleninu...princip je samozrejme ok a je to určite zdravsie ako bezne stravovanie:)
Ahoj meggy ja mam doma dokonca 2 knihy aj tu z tym CD.ja som zacala s tym detoxom,ale nedokoncila asi 10 dni som drzala,potom som isla na operaciu,a uz som len tie recepty zaradila do jedalnicka.Su chutne,ale mne osobne ten cviklovy salat nechuti.Inac lusky su super,a tie sojove rozky s medom a sojovym mliekom mam velmi rada,dosikedy som mala namiesto obeda v praci.A ranajky su uplne uzasne,len to struhanie keby nebolo.A ranajky som si vecer pripravila a jedla to cele dopoludnie.Drzim palce.