Vážení pán RNG sa ozýva skoro v každej téme a propaguje výživové doplnky z USA. Veľmi by ma zaujímalo čo je za tým, pretože som zistil, že to vôbec nie je tak ako tvrdí. Dehonestuje Wobenzym, údajne je zastaralý a nepomáha, dal som si urobiť odborný posudok, vôbec nie je pravda, že je slabý, že prostriedky z USA sú silnejšie, nie je to pravda. Najskôr som mu veril, ale už som prišiel na to, že to nie je tak ako tvrdí.
Kto je RNG?
Inac povodny Wobenzym sa pomaly vytraca z trhu a nastupuje iny, ovela silnejsi wobenzym N. Ale ani ten nie je v porovnani s inymi spickovymi vyrobkami z enzymatickeho priemyslu v USA zrovnatelny.
Staci porovnat zlozenie a aktivitu. A na to netreba ziadnych odbornikov, cisla hovoria jasne aj laikom.
V prvom rade enzymi sa uz davno neuvadzaju v miligramoch, ale v jednotkach ucinnosti zloziek.
A to je overovane nezavisle laboratoriami,ktorych je prave v USA daleko najviac a najlepsie zariadenych. Je to celkom samozrejme, kedze tu sa produkuje daleko najviac potravinovych doplnkov a teda zariadenia pri vyrobe a kontrole su samozrejme daleko najlepsie.Naviac nasa FDA(food and drug administration) a tiez nnfa(zdruzenie vyrobcov vitaminov a doplnkov) maju prisnejsie kriteria a kontroly, ako kdekolvek inde na svete.
Takze kto uvadza len milgramy na enzymoch, snazi sa oklamat zakaznika. Napriklad bromelain sa uvadza v jednotkach GDU. to je jednotka, ktora je odvodena z mnozstva zelatiny, ktore vie tento enzym rozpustit. Moze to byt uvedene v GDA na gram, a potom vaha bromelainu v miligramoch, alebo priamo ucinnost bromelainu v jednej kapsuli.
Nakoniec si to mozete pozriet na
www.wobenzym.sk kde uvadzaju len miligramy ale nie ucinnost jednotlivycyh enzymov.
Naproti tomu dostat napr od vyrobcu NOW, kapsule (Pancreatin 4 x 500) kde je obsah pancreatinu ekvivalent 2000 mg. Alebo Bromelain, s mnozstvom 850 mg a aktivitou vyde 2000 GDU na kapsulu.
Ale zbytocne tu stracam cas, lebo tema bola zalozena nejakym neprajnikom, ktory sa ma tu snazi nasilu ociernit.Pricom jedine, co sa tu snazim uviest su rady lekarov, akych na Slovensku este zatial nemate.Tj lekarov , ktori liecia inymi prostriedkami, nez oficialne schvalene chemicke patentovane lieky . A liecia s nevidanym uspechom, preto som si myslel, ze by bolo dobre krajanov aspon informovat
Wobenzym uzivam uz cca 12 rokov a poznam ludi, co ho uzivaju dlhsie a pomohol velmi mne aj dalsim, co sa tyka imunity. Lenze je pravda, ze u kazdeho zabera rozne. Treba ho istym sposobom uzivat, davkovat. Neuzivam ho podla pribaloveho letaku, ale 3x 3tbl denne, po dobu 10 dni, potom 20 dnova pauza a znovu, takto nonstop. Vysledky sa vsak zacnu prejavovat az o par mesiacov. Telo je schopne si zvyknut na vsetko a potom vyuzitelnost klesa. Preto taketo davkovanie. Ak sa to spravne uziva, funguje to dobre.
Dokonca sa z toho stomatochirurg smial, ze pri extrakcii zuba mozem uzivat cokolvek. Ina zubarka mi hovorila o danom stomatochirurgovi, ze kazdy od neho lezal 2-3 dni na krcnom po chirurgickej extrakcii zuba. A u mna to bolo v pohode a to som maval inak velmi slabu imunitu, co mi uz ziadne antibiotikum pred rokmi nezaberalo. Odkedy som sa vykaslal na antibiotika a uzival wobenzym, imunita sa rapidne zlepsila. Toto mam vyskusane, funguje mi. K doplnkom, ktore pisal RNG sa nedostanem, preto nemam dovod menit.
neviem, KTO je RNG, ale mne vzdy velmi rychlo a dobre pomohol
hejrup.....takto
www.meszi-vahy.sk
Slonicatko, ako vyzera tabletka vaziaca 1 mg??? a ako si ju odvazil??
Jeeezis tak som rada,teraz mam Wobenzym no ked som si precitala rady od RNG ozaj som si zacal mysliet ze nepomoze, mam aj ten kokosovy olej ale asi ho bude pouzivat ako kozmeticky doplnok:P
RNG sa vyzna
tak najprv píšeš dačo o odbornom posudku a nakoniec je to porovnanie zloženia :D:D hahaha :D:D toto je dobré:D ja som napr. užívala wobenzym a nijak extra mi nepomohol, tak sa pýtam, aký je rozdiel, keď sa wobenzym reklamuje v tv a tým, že rng tu propaguje iné vitamíny??
múdry človek zváži, čo chce a podľa svojho úsudku si vyberie...
takže v podstate vôbec nechápem celé založenie tejto témy
vysledky nemam v elektr. podobe. Staci si precitat zlozenie doplnkov.