Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protikvasinkova dieta

enia

ja nejem ani vajcia, a z polystyrenu mam kyselinu. a kedze nechcem brat lieky, tak sa snažím to riešiť čo najlepšie stravou pripadne nejake doplnky ako oreganovy čaj atd.
jasneže med miesto sladkeho je fajn :-)

Laurina22

Podla mna to zas az tak rapidne neobmedzujte,ak si telo vyziada sladke daj mu to,ale v podobe medu napriklad

Ak si ziada pecivo,2x za tyzden to nie je problem si myslim

Laurina22

Vsak ja netvrdim,ze to nie je kysnute,ano obsahuje to drozdie ale tak zas ja to nejem kazdy den.

SKor mam na ranajky prazenicu,polystyren s kuracou sunkou a podobne

enia

mira, dik za link. to je parada na to pozerat. urcite niečo navarím.
laurina, ale to je tiez kysnute, čo kupuješ. ja ani to nemožem. robim si placky -capati .lieky nechcem brať, lebo to je potom začarovany kolotoč. na niečo pomôžu a neskor sposobia zas ine problemy.
inak ja som nemala nejak vyrazne gyn.problemy, skor bolesti brucha, panve, kašeľ, plesen na nohach a celkovu unavu.

zbibo

Ja sa chcem spytat ze ak drzim protiplesnovu dietu ale ozaj dost prisne uz dva tzdne a dala som si susene ovocie, nie vela ale dala, aj kusok chleba a kusok knedle, ci je to velky preslap a mala ta dieta vobec zmysel?????????

Laurina22

Ja som mala vselico uz ale Polygynax,Micomax,Indonal,Gynazol avsak zabral mi az liek jeden(pozriem doma nazov) v kombinacii s Fluomizinom(preventivne aj canesten) a samozrejme probiotika,prebiotika-ja som mala aj mam ActiLac

Ja jem len celozrnne pecivo alebo polystyreny alebo taky chlebik specialny razny-kupis v LIDL

prezyvka1234

laurina22 a o ake lieky presnejsie islo? a ked si nejedla nic kysnute tak to ani ziadne pecivo? cely jeden rok? si neviem predstavit co si dat napriklad na ranajky ak nebudem mat pecivo..

Laurina22

Ahoj,ja som kvasinky mala minimalne rok a okrem liekov som si nasadila aj kvazy protikvasinkovu dietu:nic kysane,nic kysnute,minimum sladkeho,minimum bielej muky

Zabralo

- mira

oprava prísp. zo 7:52 hod. : zeleninu treba zaradiť, hlavne domáce druhy ako cibuľa, kapusta, pór, mrkva, potrýlen, kaleráb, celer, karfiol, reďkve, hrášok, atď v rôznych úpravách.

- mira

makrobiotika.aspone.cz tu si pozri tipy na hlavné jedlo, ďalej si tam môžeš zaškrtnúť "snídaně" alebo "polévky" a urobiť si obraz o tom, ako vypadá denný jedálniček. Môžeš si kúpiť i kuchársku knihu od Dagmar Lužnej alebo ešte lepšie absolvovať kurz, tých je ale na Slovensku málo.