Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protikvasinkova dieta

AlexSandra

Zbibo, tusis preco ti zacali tieto kvasinkove infekcie? Mne prepukli v psychicky velmi tazkom obdobi cca pred 2 rokmi, kedy som mala aj dost chabu a nezdravu stravu.. Inak ani ATB, ani HAK som neuzivala, ani synteticke pradlo, ako sa pise v kazdom druhom cisle Zdravia.

Laurina22

Co sa tyka venovania sa

Moj byvaly lekar mal velmi dobry talent komunikacie a bol uzasny psycholog.Cize ja som si sice myslela ze mi pomaha ale v skutocnosti mi nepomahal.V kuse do mna tlacil cipky ale to nebolo riesenie.

Ziadna kultivacia,nic.

Tym ho neosocujem aby som zas nedostavala vyhrazne maily od par tu pisateliek,ze nadavam na svojho byvaleho gynekologa

Nie.Konstatujem.Inym pomohol,nedegradujem.Mne nie.

Laurina22

Baby
Takze je to Gynoflor plus Fluomizin plus ActiLac porbiotika

Moj doky robi v poliklinike Ruzinov,ma shareovanu ordinaciu s este jednym lekarom ale ten robi vyhradne v pondelky len objednane pacientky a je tazko sa k nemu dostat

Moj doky ma aj poradne pre neplodne pary kazdu stredu plus je aj porodnik samozrejme a rodi aj u Kocha

Len je dost zlozita osoba treba si najst cestu k nemu...

zbibo

AlesSandra

no pan Boh uslys tvoje slova, tak hadam, to som len po malom dojedla kustik co nespapal, bolo mi to luto vyhodit a navyse som bola strasne hladna, vtedy clovek akosi nerozmysla:D
Ale dnes luto neluto, vyhodila som taky dopaprany chleba, no co uz:(
Ano kazdy tyzden, sama veru si to hradim, ved moj doki mi vzdy dal Candibene cipky, Mycosyst a to je to iste, mam male dieta, stale tam chodit a poradila som sa ze sa to moze, uz to beriem takto 3tyzdne, hnusoba sa nehlasi......dufam ze na dlhoooo, jeezis a je to nakldne teda aj ten Wobenzym 100ecok ale ked ma pomoct aj posledne za to da:!)

AlexSandra

Pardon, zle som precitala, uzivas mycomax kazdy tyzden a nie kazdy den - uz som sa zlakla. Ale kazdopadne mozes odpovedat ohladom dlzky :)

Laurina22

Alexandra no asi 2 mesiace a aj kontrolna kultivacia dopadla dobre

Lenze ja som zase dodrzovala vsetko co mi povedal doky

A navyse som narazila na dobreho lekara nie kazdy sa vam tak venuje

AlexSandra

Podla mna to zbytocne rozhodne nebolo, lebo danymi dietovymi dnami si mnozenie kvasiniek obmedzila. A kazdyt den so zdravou stravou si telo zamapata ;) Ja som tiez zhresila, ked som mala stres - naliala som si 1 dcl vina :/, chyba, cukru je tam mrte, ale nedalo sa.

Ako dlho uzivas ten mycomax, kolky den? A sama si to financujes?

Ja by som vyhladzovaciu dietu odporucanu p. RNG rozhodne skusila, keby som si mohla vziat 2 tyzdne volna. Vela by som nestratila. Teraz fungujem - chlieb a cestoviny celozrnne, pohankove, spaldove. Vela zeleniny, olivovy olej, ryby. Pijem aj sojove mlieko namiesto kravskeho. Cela tato strava mi hodne chuti, hoci predtym som si to nevedela predstavit. Varim si po veceroch, aby som mala co jest v robote, zaroven sa drvim na obhajoby..

Laurina, ako dlho uz mas pokoj?

zbibo

Laurina22
Enia

Ale co myslite, malo to zmysel alebo som tam kde som bola?
Inak ja uzivam kazdy tyzden mycomax, mam tuto dietu, dalej wobenzym, lactobacily a kokosovy olej, tak snad tento krat bude s mykozamy pokoj raz a navzdy po 2 rokoch