Vzťah s černochom:)

Príspevok v téme: Vzťah s černochom:)
lucia25478

mam 18 a Mám vzťah s 20 ročným černochom, ktorý tu študuje už druhý rok na UK, pozname sa 2 mesiace, je nám spolu dobre konečne som našla to čo som dlho hladala.mam ho neskutocne rada a uz by som ho chcela vziat aj k sebe len tu je ten problem, moja mama nema rada cernochov, vzdy ked sa dostaneme k nejakej takej teme mi povie ze by som u nej skoncila na plnej ciare.. vie ze mam priatela no nie ze je to cernoch..skuste mi poradit co mam robit... on to aj pochopi, prenho je prvorade ze ja ho mam rada a mne to teda absolutne nevadi ale bojim sa mojej mamy a to vcelku dosť.

maruska123

danielle lebo belosi nie su vobec nasilni, ze? beloch nikoho nikdy nezmlatil, nedajboze svoju zenu a nedajboze uz vobec nie na slovensku..no tak to ma podrz

system

homer: suhlasim,

ja poslednu dobu coraz castejsie vidim pekne dievca ako sa drzi za ruku s odponym ciganom. alebo ako sa v bare oblizuju som videl, a nie nebol to cernoch to este rozonam. to vas zeny fakt pritahuje cierna farba az tak moc ? si predstavujete sexosa opaleneho alebo co ? nechutne to je ked to vidim. ved je tolko peknych chlapov slovakov. ach nemam slov.

Danielle24

a este dodavam:
aj Heidi sa uz so Sealom rozviedla (asi vedela preco, ked po nej este aj na ulici vrieskal)... o tyzden na to som niekde citala, ze modelka, co s nim chodila v ´98 Heidi pred nim varovala, ze je to nasilnik... nic v zlom, ale ja som este o ziadnom cernochovi nepocula nic dobre... koniec koncov, aj Naomi Campbell je znama svojou agresivitou. Od nej uz tolko sluziek a komornych zdrhlo, ze by sa to nedalo snad ani poratat..

J111

A nevadi ti to, ako sa na teba ludia pozeraju, ked idete po meste? Nechapem ta, vsak je tolko chlapcov, bielych, ale aj inteligentnych zaroven:D

J111

Povedz cernoskovi nech si najde cernosku. Mne sa napr. cernoski nepacia, ako je potom mozne, ze u neho je to naopak. Nebude v tom nejaky vydrb?

vebe

Nejde o nejake sudenie niekoho, lebo ma kozu inej farby, rovnako ani nejde o to, ze je niekto cierny ci sikmooky ci aky kolvek. Co je podstatne je to, ze pochadza z ineho prostredia, vyrastal uplne v inej krajine, kde mozu byt inak nastavene hodnoty - nie materialne, ale ludske, kde vladnu ine vztahy v rodine, kde je uplne ina kultura, kde je uplne ine postavenie muza a zeny a tiez matky a otca. To su veci, ktore sa vo vztahoch prejavia az o nieco neskor a moze ist o neprekonatelne rozdiely. Lebo "normalne a zvycajne" moze byt pre ludi z roznych krajin a svetadielov velmi odlisne. To co moze vo vztahu zo zacitaku imponovat, moze neskor predstavovat neprekonatelny problem a u partnerov rasovo velmi odlisnych, ak vyrastali v prilis odlisnych prostrediach je to riziko ovela vacsie.

Danielle24

Homer,
pekne si to napisal... takto to je, aj ked si to, bohuzial, niektori nechcu uvedomit a stale maju pred ocami nejake ruzove okuliare.
:(

maruska123

vsetci sme len ludia, ale ked si niekto mysli, ze je viac, lebo je biely alebo neviem aky tak nech sa paci..jeho vec..ale aspon sa vyjadrujte slusne

maruska123

homer nevyjadrujem sa, nema to zmysel, pises uplne o niecom inom ako ja..nezabudni mu tu zas odpisat roman, lebo sa mi to chce strasne citat...

ako som povedala, trafena hus zagagala a poriadne!

Najčítanejšie články