mam 18 a Mám vzťah s 20 ročným černochom, ktorý tu študuje už druhý rok na UK, pozname sa 2 mesiace, je nám spolu dobre konečne som našla to čo som dlho hladala.mam ho neskutocne rada a uz by som ho chcela vziat aj k sebe len tu je ten problem, moja mama nema rada cernochov, vzdy ked sa dostaneme k nejakej takej teme mi povie ze by som u nej skoncila na plnej ciare.. vie ze mam priatela no nie ze je to cernoch..skuste mi poradit co mam robit... on to aj pochopi, prenho je prvorade ze ja ho mam rada a mne to teda absolutne nevadi ale bojim sa mojej mamy a to vcelku dosť.
Vzťah s černochom:)
v buducnosti budes mat velke problemy,posluchni mamu
Alebo ti sikmooki...
homer kto hovori o tebe?ci trafena hus predsa len zagagala?
ja nemam nic proti ziadnej rase...v kolkych krajinach sa miesaju rasy, narodnosti, etniky, nabozenstva a nikomu to nepride vobec divne
nenavidim, ked sa niekto vyvysuje nad druhych a pritom vie o nich jedno velke hovno..a to slovaci sa zrovna nemaju nad koho vyvysovat...to je jedno, ci hovorime o rasach, nabozenstvach, etnikach, narodnostiach alebo o niecom inom..vsetci sme taki isti ludia
Hlavne že ten arabský svet je ku kresťanom tak tolerantný, že ? !
Bože ľudia, vy si nevidíte na špičku nosa. Veď si len zoberte ako sa tu rozťahujú, len mi sem napíšte ako by sme asi dopadli keby sme im tam chceli postaviť nejaký kostol...
Ste ma teraz nasrali :-)
:DDDDDDD degeš s uterákom okolo hlavy :DDDDD toto ma dostalo :DDDDDD a cigoši?toti nás zožrali už dávno :D viem čo hovorím,som z východu :D
maruska neviem sice na koho narazas, ale v mojom prispevku si za vsetkym stojim. su to len fakty, ak tam najdes jedinu loz, daj vediet.
boze slovaci su fakt vypatlany narod..co dodat..tolerancia vam nic nehovori?
Ja si nemôžem pomôcť ale v tomto som netolerantný, len sa desím že moja dcéra jedného dňa príde s degešom a ten bude mať uterák okolo hlavy... Čo nie je za takých 20 rokov vôbec nereálne, keď nás nezožerú cigoši tak to budú čierny a arabáši...
Súhlasím.Slováci sú fakt od veci národ.:D Vykorisťuje ich každý ale oni musia kydať akurát na černochov :D.Ale k Tvojmu problému .....Si dospelá,máš právo urobiť čo uznáš za vhodné a ked sa máte radi ..... aj ked doma to potom budeš mať poriadne "veselé" lebo ak Tvoja mamka nemá černochov rada a ty jej zrazu predstavíš černocha ako svojho priateľa tak nadšená nebude.A okolie?Tak na to kašli.To nie je ich šťastie ale Tvoje.
To ale vobec nie je len farba koze. Farba koze je sice naozaj len povrchny znak a neda sa podla toho hodnotit indivitualita stopercentne, no uplne realne to jednoducho je ina rasa, ina 'kultura', ine zvyklosti, ine zmyslanie... Tak ako na Slovensku sa donekonecna mozeme snazit prevychovat romov aby zili civilizovane, nalievat do nich miliardy, ich myslenie sa tym nezmeni a budu rovnako nezodpovedni vzdy. Ten tvoj chlapec moze byt uplne normalny, dobrosrdecny a inteligentny clovek, ale narazam teraz na nazor ze "farba pleti neznamena nic". Nieco znamena, nasvedcuje urcitej rase a uplne objektivne existuju rozdiely v mentalite jednotlivych ludskych ras, takisto ako existuju rozdiely v mentalite ludi vzhladom na narodnosti. Tak ako u psov existuje niekolko plemien, kazde s roznymi typickymi charakteristikami (lovecky pes, ovciarsky, bojove plemena...) tak je to aj v pripade ras u ludi. Teda existuju urcite vseobecne znaky ktore sa daju jasne rozlisovat.
K teme: pockaj kym to bude naozaj vazny vztah, Otestuj si ho, jeho vernost a ochotnost pomahat smerom k tebe. Tiez cestnost a zodpovednost, ci je schopny ti nejak ublizit... Ak bude vsetko v poriadku a budes si nim ista, budes musiet o tychto vlastnostiach presvedcit aj tvoju mamu. Podla mna ak vezmes domov a prejavi sa ako priatelsky a galantny clovek, lady urcite povolia. Ide len jednoducho o nezvyk v pripade kontaktov s ludmi inej pleti. Ak ale uvidi, ze je to dobry clovek a ma ta rad, mozno prekusne aj predstavy 'co na to susedia'