ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem
Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
Oľga ja som nasla v zložení lepšie ako femibion. Volá sa to centravit prenatal môžeš pred plánovaním TT a počas TT vráť a ešte je aj centravit postnatal ten sa berie po pôrode. Ja som s tým začala pred mesiacom a viac
Baby je fakt ten femibion800 taký dobrý cakam svoje prvé babo zatail mam len kyselinu listovu co mi predpisal lekar ale kamoska mi hovorila o femibione ze je lepsi
kludne ich douivaj nic sa nestane aj mne ostalo asi 8 a douzivala som ich a kupila si ten druhy femibion
dakujem ale vychadza mi to tak ze mi par tabletiek asi 6 zostane mozem ich douzivat? nemam ich komu dat a vyhodit ich nechcem
Femibion 800 sa berie uz bud pred plánovaním tehotenstva alebo hned ako zistis ako otehotnies do 13 tyzdna
Baby do kolkeho týždna sa moze brat ten femibio800? som v 7 týždni
metalofin je v podstate to aby sa ti ta kyselina listova lepsie vstrebala do tela lebo hlavne v prvych mesiacoch tehotenstva je velmi dolezita lebo sa babatku formu je chrbtica mozog a tak :)
Ani ja som zatial nepribrala :) ale je možne ze sa citim ovela lepsie odkedy to beriem? ale stale neviem co je to ten metalofín :)