Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....

Príspevok v téme: Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
milada1111

ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem

joleen

Oľga ja som nasla v zložení lepšie ako femibion. Volá sa to centravit prenatal môžeš pred plánovaním TT a počas TT vráť a ešte je aj centravit postnatal ten sa berie po pôrode. Ja som s tým začala pred mesiacom a viac

Olga876

Baby je fakt ten femibion800 taký dobrý cakam svoje prvé babo zatail mam len kyselinu listovu co mi predpisal lekar ale kamoska mi hovorila o femibione ze je lepsi

mala_sovicka

dakujem ale vychadza mi to tak ze mi par tabletiek asi 6 zostane mozem ich douzivat? nemam ich komu dat a vyhodit ich nechcem

1.1katka

metalofin je v podstate to aby sa ti ta kyselina listova lepsie vstrebala do tela lebo hlavne v prvych mesiacoch tehotenstva je velmi dolezita lebo sa babatku formu je chrbtica mozog a tak :)

Lucinka500

Ani ja som zatial nepribrala :) ale je možne ze sa citim ovela lepsie odkedy to beriem? ale stale neviem co je to ten metalofín :)