Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....

Príspevok v téme: Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
milada1111

ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem

marika11

ja som počas tehotenstva brala www.monsea.sk pred tým nič. Bol vobec zazrak ze som otehotnela, lebo som mala dost problémy, preto som aj bola trochu vystrasena a opatrná ale tento doplnok mi vazne pomohol fyzicky aj psychicky a zvladli sme to do uspesneho konca k nášmu malému Marekovi :)
Takže za seba to mozem len odporucit.

lolalola

VITAMINY URCITE BRAT TREBA - PRETOZE NASA STRAVA JE CHUDOBNA NA ROZNE MINERALY A VITAMINY . KEDZE NASA PODA JE MALO VYZIVNA . JA SOM URCITE ZA KYSELINU LISTOVU - ESTE PRED OTEHOTNENIM . VID MOJA KAMARATKA JU NEBRALA A MALA MALA PO PORODE RASTEP CHRBTICE- VELMI NEPRIJEMNE. V TEHOTENSTVE JE DOBRY UZIVAT SIROKE SPEKTRUM - ODPORUCAM PRIPRAVOK NEW LIFE - JE TO PRIRODNE , OD CALL VITA . A URCITE AKO UZ BOLO SPOMENUTE RYBI OLEJ - JA HO BUDEM UZIVAT V KAPSULACH LEBO ZIAL Z NORMALNEHO OLEJA. JE MI DOST NA VRACANIE. VELMI PRIAZNIVY PRE VYOJ INTELIGENCIE A NERVOVEHO SYSTEMU DIETATA . A URCITE VITAMIN D - HLAVNE CEZ ZIMU TREBA!!! A TIEZ KYSELINU LISTOVU AKO UZ BOLO SPOMINANE A VAPNIK --- ASPON 1000 MG .

milada1111

anamarie boze teraz si ma zarazila s tym ze najlepsie mat co najviac kysl.list.ja som myslela ze 400 mg je dajme tomu ten maximum :-( pretoze skor vsade pisu 400 mg.hmmmmmmmm.myslis ze to staci predtym tehotenstvom a potom ked budem tehotna tak si mam kupit 800mg?mam chut si kupit nieco ine,lebo naozaj mi moc zalezi aby babo bolo 100%-tne :-)

medovnicek

prave preto som tie znacky striedala, lebo sa trochu lisili v mnozstvach niektorych zloziek. ale ak mas normalnu vyvazenu stravu a nie si na diete, tak to mas v pohode to, co si si kupila. pred tehu ide najma o tu folic acid.

anamarie

Znie to celkom dobre, akurat tych 400 mcg kyseliny listovej je malo, najnovsie vyskumy ukazali, ze treba uzivat az do jedneho gramu kys. listovej. Moj pripravok ma 800 mcg. To mi povedal moj velmi dobry gynekolog-primar porodnickeho oddelenia. Ale zatial este tehotna nie si, tak si vystacis aj s tym...

milada1111

moje je z asdy a nadpis je pregnancy-cize pre tehotne.pisu,ze sa tie tabletky maju brat 12 tyzdnov pre otehotnenim a pocas.ta vaha tych vitaminov je asi takato,kedze vsade pisu ze naj.hmotnost kysel.list.ma byt 400 mg,tak to tolko aj obsahuje.vitam.D3 5MG,VIT.K 70 mg,E ma 20mg,C 70 mg,B1 3 mg,B2 2 mg,niacin 20 mg,B6 10 mg,B12 6 mg,magnesuim 150 mg,zelezo 17 mg,zinok 15 mg,med 1 mg,selenium 30 mg,beta caroten 3 mg tak neviem,akozepopri tom jem salatove listy,tak co si o tom myslite?podla mna by to mohlo stacit pre nas?

medovnicek

vitabiotics pregnacare, sanatogen mother to be, tesco complete multivitamins + minerals for pregnancy. striedala som ich.
inak, POZOR na vitamin A, ak pripravok obsahuje vitamin A, toto nie je vhodne pre tehotnu zenu, kedze vitamin A je teratogen a moze poskodit plod. ak vsak obsahuje betakaroten, co je prekurzor vitaminu A, ten je v pohode.