ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem
Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
Myslis? Bola by som rada, keby mi ona odpisala, aby som to s istotou vedela, ze co je to zac :)
vyzerá to aspoň podľa tej fotky, ak dobre tomu rozumiem, že tie tetovačky boli k nejakým vitamínom, aspoň teda mám taký pocit, možno sa mýlim neviem :)
Mozes mi vysvetlit prosim ta co su to za nalepky alebo teda tetovacky? A celkom b y ma zaujimalo, ze co to ma spolocne s vitaminmi pocas a pred tehotenstvom? :)
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
jéj to je milé tá tetovačka :) To je super, že si jej takto poradila. Myslím, že aj tie vitamíny jej prispeli k tomu aby teraz mala takéto brušinko, v koľkom je týždni ak by som mohla vedieť? :)
..my ked sme sa snazili o dietatko tak som si vitaminy pozerala z kazdej strany..ake uzivat a hlavne preco..kym som sa rozhodla tak mi to nejaky cas trvalo..ale zrejme to malo svoj vyznam..kedze mame zdraveho Arturka..podobny problem mala aj kamoska..dlho nemohla zostat tehu..raz sme sa rozpravali a poradila som jej Femibion..ktory pomohol mne..ked ma trapil ten isty problem..a teraz mi poslala takuto foto.. :)
*mardziosa* vitamíny som si vyberala na základe toho, čo doplnok obsahoval, pri týchto veciach je potrebná kyselina listová a mnoho iných vitamínov, ktoré majú vplyv na rôzne veci, pri vývoji dieťaťa. *V akom množstve?* Veci sa majú, tak, že keď si pozrieš nejaké tie doplnky tak obsahujú presne také množstvo vitamínov, ktoré telo potrebuje :)
ako ste si vyberali vitamíny? ako ste vedeli, že toto je to, čo mi môže pomôcť, čo mi môže prospieť aké zložky a v akom množstve?
taktiež sa snažíme a chcela by som aby dieťatko malo všetko, čo potrebuje od začiatku, len neviem na čo sa zamerať :)
za mňa jednoznačne sunar gravimilk kvôli jeho obsahu vitamínov a minerálnych látok
Ja som brala pred a pocas tehu acidofolan kvoli kyseline listovej a zelezu.