Normálni ľudia - zoznámenie

Príspevok v téme: Normálni ľudia - zoznámenie
Valium

Táto téma má poslúžiť na vzájomné zoznámenie sa s normálnymi ľuďmi ktorí vyznávajú určité ľudské a morálne hodnoty. Ľuďmi ktorí uprednostnia partnera/ku pred tým aby sa cez víkendy išli rozbíjať po diskotékach, ľudia ktorí radšej uprednostnia výlet do prírody pred cigaretou, dobrú knihu pred sexom na jednu noc. Nejde nám o pubertálne výlevy, hľadáme partnera na krásny, perspektívny a dlhodobý vzťah. Alebo niekoho na kamarátstvo. Niekoho s kým môžeme zdieľať to dobré ale aj to zlé čo život obnáša. Porozumenie, lásku, podporu, strach a smútok. A všetko to pekné čo do vzťahu patrí.
Úprimne, môže byť krajší pocit než zažívať pekné chvíľky s milovanou osobou? Ťažko.
Táto téma splní účel ak sa tu nájdu dvaja ľudia ktorí sa zoznámia a dajú sa dokopy alebo vznikne pekné kamarátstvo. Budem veľmi rád ak to aspom niekomu vyjde. Tak hurá do zoznamovania sa lidičky :)

krtko-lampa

Ale ja robim super preso :D hh ... to fakt ziadnu na to nezbalim :D ? ale vsak ja som aj tak stastne zadany :D aspon jedna sa nasla

User_37597

jasne george ;)
uz aj idem hladat taku zenu a potom jej poviem hej ty krasavica george na zdravi hlada prave teba.uz sa tesim na reakciu ked jej odpoviem na jej otazku ze kde byvas :D
myslim ze aby sme sa vyhli tejto situacii mohol by si napisat aj ty svoj popis:
ale najprv budem hadat:
muz,180cm,80kg,sporotva postava,blond vlasy,modre oci,phdr,mgr,ing,najnovsi mercedes,v kazdom vacku jedna 500evrovka a byvas najlepsom hoteli v BA..
kolko veci som trafila? :D

ajajja

bibisa, mne sa tiež celkom páčilo čo písal beskyd. Vôbec by ma neodpudilo to, ako tu niekto písal, že ho nič nebaví atď. Možno práve preto, že je sám a chýba mu niekto s kým by znášal starosti aj radosti. Preto môže byť teraz v takom rozpoložení, ale to neznamená, že je taký celoživotne a treba hľadať chybu v detstve :) Beskyd, ak sa mýlim, tak ma oprav :)

User_37597

ach george a ty si fakt myslis ze som opisovala seba? :D :D :D
takto by som sa neopisala ani keby tak vskutocnosti vyzeram :D

ajajja

martinmlm, jéééj, no ten tvoj vlčiak by mal môjho yorkshira ako zákusok :)
Fúha, spať dokedy chcem?? To je lákavé :) Len neviem, či by si ma živil, alebo chodil za mňa do roboty :)

martinmlm

:-)...sučka vlčiaka a psík jack russel.
...ráno nič také že budík, vstávať o 6:00. Spať môžeš dokedy chceš.

User_37597

:D
no odpadla som..zaciatok bol dost suchy co ste sem pisali ale teraz sa to zacina rozbiehat. ;)
nuz ale musim sa priznat ze ja keby silno hladam partnera tak by ma jednoznacne zaujal beskyd lebo ten napisal aj to co je odpudive no predovsetkym nepisal tu len krasne veci o sebe.kazdy mame chyby a on to prave napisal.
ja viem ze ma tu teraz vsetci zdrbkate ale inzerat:" mlada,svieza,90-60-90 50kg a 180cm blond vlasy,modre oci".by ma veru nezaujal.
takze dam vam radu: hlavne byt vtipny!!! :)

ajajja

Hm ... čo si vybrať?? Reťazová píla alebo presomat?? :)) Také teplé preso ráno do postele ... ale aj tí dvaja havovia nevyzerajú zle ( čo to je za rasu? ).
Škoda, že som zadaná :)