Normálni ľudia - zoznámenie

Príspevok v téme: Normálni ľudia - zoznámenie
Valium

Táto téma má poslúžiť na vzájomné zoznámenie sa s normálnymi ľuďmi ktorí vyznávajú určité ľudské a morálne hodnoty. Ľuďmi ktorí uprednostnia partnera/ku pred tým aby sa cez víkendy išli rozbíjať po diskotékach, ľudia ktorí radšej uprednostnia výlet do prírody pred cigaretou, dobrú knihu pred sexom na jednu noc. Nejde nám o pubertálne výlevy, hľadáme partnera na krásny, perspektívny a dlhodobý vzťah. Alebo niekoho na kamarátstvo. Niekoho s kým môžeme zdieľať to dobré ale aj to zlé čo život obnáša. Porozumenie, lásku, podporu, strach a smútok. A všetko to pekné čo do vzťahu patrí.
Úprimne, môže byť krajší pocit než zažívať pekné chvíľky s milovanou osobou? Ťažko.
Táto téma splní účel ak sa tu nájdu dvaja ľudia ktorí sa zoznámia a dajú sa dokopy alebo vznikne pekné kamarátstvo. Budem veľmi rád ak to aspom niekomu vyjde. Tak hurá do zoznamovania sa lidičky :)

krtko-lampa

Mam presomat ;) Kazde rano preso s malou, cokoladkou, smotankov, hnedym cukrom ;) Servis ako v 5 hviezdickovom hotely :D ktora ma chce ? :D

martinmlm

Som 35r muž manuálne veľmi zručný so záujmom o umenie a šport. Zo života sa teším aj bez alkoholu, cigariet a drog. Mám dom, auto, parnu práčku, el.retazovú pílu a dvoch psov. Láska moja, kde si?

lost

beskyda by som nevidel tak cierne, je len uprimny a realisticky, resp. (bohuzial?) ma otvorene oci..
vysvetlim:
malokto si uvedomuje, ze on sam(a) neznamena pre svoju buducnost takmer nic.. proste vezmite si dnesnu situaciu

kolko ludi, a teraz nehovorim nadmerne intelientnych, pracovitych, nadanych, atd..

BEZNYCH ludi, ako su napr moji rodicia ... snazia sa, snazili sa, a jeb pride kriza vdaka "vedeniu" ...

heh, a toto by bolo markantnejsie, ak by prisla hyperinflacia, krach eura, popripade vojna.. (cca kazdych 20 rokov sa "nieco" stane, ak sa pozrieme do historie, nemusi to byt ale drsne, napr 1989)

cize aj student, co si od 12tich (ano, tam je dvanast, alebo bars aj sest (6) rocny, to je fuk)svedomite spori pre svoju buducu rodinu, uci sa ako keby ho isli zajtra skusat a islo o zivot, atd... a praaask - pride potom "zhora" nieco nepredviatelne..
a cele usiloie je na

vodik-kyslik-vanad-dusik-kyslik ...

cize

HOVNO

lulu22

beskyd, prepáč, ale takého ako sa opisuješ, ťa asi nikto nebude chceť. ktorá holka by už pri sebe chcela mať chlapa, čo ho nebaví nič? Alebo si na tom už tak, že nikoho nechceš? sú aj takí ľudia. Asi ti chýbala láska, keď si bola malý, od rodičov, nemáš kamošov a tak, že? Inak keby si sa odpútal od tej dievčiny, tak by bol život jednoduchší a videl by si, že iné za to stoja tiež. Ale čo už s takým apatickým chlapom :D

mal by si sa riadiť týmto:
"Zaujímam sa o budúcnosť, pretože v nej hodlám stráviť zbytok života." abo chceš zostať zbytok života na tom stále ako teraz? veď máš len 27!

arnie11

beskyd Preco si myslis ze jej nemas co ponuknut? Len to treba spravne podat: mlady, VS vzdelanie, v blizkej buducnosti PhD, s perspektivou dobreho jobu... /snad to nebude PhD zo socialnej prace/.

beskyd

muz, 27 rokov, BA, 1 job, robim si doktorat, nic ma nebavi, len pracujem, jem a spim. zboznujem 1 dievca ale nemam jej co ponuknut takze na to kaslem, zijem v nevabnom skaredom prostredi, som apaticky, rezignovany a otraveny zo svojho prostredia, z ludi a spolocnosti:P neviem co bude dalej, kam sa posuniem, ci vobec ma zmysel co robim, vsetko je na hovno v konecnom dosledku, byvam s rodicmi, co tiez nie je bohvieco, byty su drahe takze mozem byt rad ze som rad. pohoda.

lea11

Ja vám taktiež držím palce. Myšlienka pekná. Ale asi prakticky to bude horšie. Ja som šťastne zadaná, ale ak by si nejaká baba chcela pokecať, tak nie je problém :-)