Normálni ľudia - zoznámenie

Príspevok v téme: Normálni ľudia - zoznámenie
Valium

Táto téma má poslúžiť na vzájomné zoznámenie sa s normálnymi ľuďmi ktorí vyznávajú určité ľudské a morálne hodnoty. Ľuďmi ktorí uprednostnia partnera/ku pred tým aby sa cez víkendy išli rozbíjať po diskotékach, ľudia ktorí radšej uprednostnia výlet do prírody pred cigaretou, dobrú knihu pred sexom na jednu noc. Nejde nám o pubertálne výlevy, hľadáme partnera na krásny, perspektívny a dlhodobý vzťah. Alebo niekoho na kamarátstvo. Niekoho s kým môžeme zdieľať to dobré ale aj to zlé čo život obnáša. Porozumenie, lásku, podporu, strach a smútok. A všetko to pekné čo do vzťahu patrí.
Úprimne, môže byť krajší pocit než zažívať pekné chvíľky s milovanou osobou? Ťažko.
Táto téma splní účel ak sa tu nájdu dvaja ľudia ktorí sa zoznámia a dajú sa dokopy alebo vznikne pekné kamarátstvo. Budem veľmi rád ak to aspom niekomu vyjde. Tak hurá do zoznamovania sa lidičky :)

User_37597

george
ale vsak ved to vidim ;)
ty si jeden s tych ktory nehladaju ale vedia ze.........a potom ze sa neda s pismen vycitit aky je clovek ;)
dobre nechal si tu udaje o sebe takze zarucene sa ti nejaka ozve :D

george303

urcite by som sa dokazal aj osamostatnit :DDD
poznam tu v okoli jednu velmi slusnu ubytovnu za 8 e na noc :DDDD
Ale ved ja len srandujem nikoho nehladam mam dost problemov sam zosebou :DDD

User_37597

no george neviem neviem.co tam po problemoch s alkoholom a automatmi!!!
ale ty este byvas u rodicov!!! cele zle :D
no vsak aj ta poznam velmi dobre.vsak ved sa aj teraz na teba kukam ked ideme okolo.a prestan sa sparat v nose :D

george303

Sak ty ma asi poznas :DD
22 rokov ,180 cm ,86 kg (ale bude 79 uz sa natom pracuje ) momentalne jazdim na velmi slusnom aute vyssej strednej triedy ( nieje moje -ale koho to zaujima :D )
Byvam v krajskom meste na zapadnom slovensku ( u rodicov, ako inak :D )
Momentalne bez prijmu ( ale nie bez penazi ) , Skola iba maturita ale mam ambicie na Ing. :DD
Znacka : Problemy z alkoholom a hazardnymi hrami(+ nebudem menovat veci stym psojene :D )
Myslis ze mam sancu ? :DD