Táto téma má poslúžiť na vzájomné zoznámenie sa s normálnymi ľuďmi ktorí vyznávajú určité ľudské a morálne hodnoty. Ľuďmi ktorí uprednostnia partnera/ku pred tým aby sa cez víkendy išli rozbíjať po diskotékach, ľudia ktorí radšej uprednostnia výlet do prírody pred cigaretou, dobrú knihu pred sexom na jednu noc. Nejde nám o pubertálne výlevy, hľadáme partnera na krásny, perspektívny a dlhodobý vzťah. Alebo niekoho na kamarátstvo. Niekoho s kým môžeme zdieľať to dobré ale aj to zlé čo život obnáša. Porozumenie, lásku, podporu, strach a smútok. A všetko to pekné čo do vzťahu patrí.
Úprimne, môže byť krajší pocit než zažívať pekné chvíľky s milovanou osobou? Ťažko.
Táto téma splní účel ak sa tu nájdu dvaja ľudia ktorí sa zoznámia a dajú sa dokopy alebo vznikne pekné kamarátstvo. Budem veľmi rád ak to aspom niekomu vyjde. Tak hurá do zoznamovania sa lidičky :)
Normálni ľudia - zoznámenie
Valium, mi hovor, ja som zhrozená z tých pipiek čo tu okolo behajú :( Ale veď to je všade ...
No aha ho, senica nie je tak ďaleko :)
No už sa vám tu nemontujem, iba budem čítať :)
ajajja - Nie, všetko je tu asi zadané aspom to tak vyzerá, úprimne je problém nájsť nezadanú holku a ešte k tomu "normálnu"
viem ako to myslíš, ale nepovedal som, že sa nemôže kamarátiť rovnaké pohlavie.
žena, 24 rokov, Senica a nezadaná(cca 2týždne..)
nemám nič proti akémukoľvek kamarátstvu :)
Valium, kamarátstvo medzi zadanými? No neviem-neviem ... :) To by som musela hľadať babu, aby z toho bolo na 100% len kamarátstvo :)
A čože si ty v našej krásnej Trnave nemôžeš nájsť normálnu kočku? :)
Inak, tiež vám držím palce, milá téma :)
muž, 20 rokov, Trnava, nezadaný, zn. "normálny"
Asi takto nejak. No kľudne nech sem napíšu aj zadaný, aby z toho tiež niečo mali môže vzniknúť kamarátstvo.
krtko-lampa - Ak by si bol dajme tomu smutný nebolo by ti lepšie ak by ťa partnerka objala? Asi áno.
petronela12 - ďakujem, no na rozbeh sem musíme niečo napísať aby sa chytili aj ostatný. Tak ja začnem a budeme rád ak sa zapojíš ty aj Monii aj ostatný ktorí sem ešte neprispeli.
Ahoj Valium,
naozaj si to skvele napisal...tak uz len nech sem prispievaju naozaj len tí normálni.... ostavam s Vami:-)
Ja by som to zle nezdielal ;) Nepatri sa zatazovat parnera zlymi vecami ;) A clovek potom vyzera tak viac coool a v pohode, ked sa stale nestazuje ;) ...
george303 - ja viem ale my vieme ktorí sme to
bingham - ja sa nerobím, ja taký som. Viem si ženu vážiť narozdiel od ostatných ktorím je žena ukradnutá. A netreba škatuľkovať "všetci myslia na seba" čo takto "niektorí myslia na seba".
Ale čo, uvidíme možno z toho niečo bude a keď nie aspom som sa pokúsil.