Normálni ľudia - zoznámenie

Príspevok v téme: Normálni ľudia - zoznámenie
Valium

Táto téma má poslúžiť na vzájomné zoznámenie sa s normálnymi ľuďmi ktorí vyznávajú určité ľudské a morálne hodnoty. Ľuďmi ktorí uprednostnia partnera/ku pred tým aby sa cez víkendy išli rozbíjať po diskotékach, ľudia ktorí radšej uprednostnia výlet do prírody pred cigaretou, dobrú knihu pred sexom na jednu noc. Nejde nám o pubertálne výlevy, hľadáme partnera na krásny, perspektívny a dlhodobý vzťah. Alebo niekoho na kamarátstvo. Niekoho s kým môžeme zdieľať to dobré ale aj to zlé čo život obnáša. Porozumenie, lásku, podporu, strach a smútok. A všetko to pekné čo do vzťahu patrí.
Úprimne, môže byť krajší pocit než zažívať pekné chvíľky s milovanou osobou? Ťažko.
Táto téma splní účel ak sa tu nájdu dvaja ľudia ktorí sa zoznámia a dajú sa dokopy alebo vznikne pekné kamarátstvo. Budem veľmi rád ak to aspom niekomu vyjde. Tak hurá do zoznamovania sa lidičky :)

martinmlm

...stále nič, žiadne maily sms mms. To musíme vytiahnuť zbrane väčšieho kalibru:
"NAKRESLÍM ŤA AKO V TITANICU"

Joo

ved sa jej opytas ,ked dojde a mozno tu je ......
asi .... nevie spravne "rezignovat" na neporozumenie (to moje) ono to je hlavne vediet naucit sa z akeho uhla pohladu a cez aky filter sa na "veci" pozerame ...... ale super ,ze si si spomenula co ti pisala a dala vediet ,ze je to mozne

[zruseny1]

joo vcera 16:46
jajka raz pisala, ze kedysi vznikol vdaka zdraviu sk nejaky mily parik..ale bolo to vraj davno davnucko, chcela som sa jej na to este spytat, ale uz sem nechodi, skoda

Joo

hmm ..ano ?? ... mas prehlad i nadhlad , treba uznat binghamčo ;)
ja sa v prvom rade potrebujem znovu naucit kamaratit sama so sebou a konfrontovat s minulostou ...
..aa aha on mi poprial DOBRU NOC ! ..... ako vies ,ze chodim spavat s operenou :-P
(dufam ,ze ma nebudes porovnavat s ope...... ty jeden leleň - pamataš ,ked som "bluznila" o vysokej a ty si tam hodil to video jelena)
:-DD

martinmlm
to bolo super ( vcera 09:47) :-DDD
na to urcite zlakas nejaku :-DD

no dobre zasmiala som sa ..... šup-ho plavat Jooe Ker
paaaaaa aaaaaa :-)

bingham

joo...ci sa niekto zalaskoval cez zdravie ???...pochybujem :))...ale musim uznat ze je tu vela zaujimavych ludi...a niektore baby co sem pisu su aj fakt dost pekne...(ani by som nepovedal ze take chodia na zdravie hehe)...

dobru noc joo...joo ker :)

Joo

celkom seriozna "institucia" tato zoznamka ...... no dobre nadopovala som sa "euforickeho dopaminu" idem spekulovat ,ako sposob "reci" ovplyvnuje sympatie ...... ale nie ja len zartujem ... och zase Joo :-(
... a jedna otazocka na vas ....... je tu niekto ,kto sa vdaka zdravie.sk zalaskoval ci nieco viac ?
je ?