Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nespravený opravák

Príspevok v téme: nespravený opravák
david23

Chodím na EUBA a som piatak. Cez víkend som sa dozvedel z AISu, že som nespravil ani opravák(na spravenie skúšky je len jeden riadny a jeden opravný termín) poslednej skúšky, ktorá ma delila od štátnic, lebo v letnom sú len predmety končiace zápočtami, aj keď som si pri najväčšej dávke sebareflexie istý, že to aspoň na to Ečko bolo, dokonca som čakal lepšiu známku. Lomcujú mnou pocity strachu, nechutenstva, zhnusenia, smútku, nenávisti, bezmocnosti, úplne ma to psychicky položilo, dokonca som kvôli tomu už aj reval. Celý semester som sa k nej správal milo, robil si úlohy, napísal seminárku na 50 strán, dokonca som aj chodil na skoro všetky prednášky. Neviem čo mám teraz robiť, ísť za ňou a prosiť, aby mi dala E, napísať jej mail, abz mi dala ešte šancu na náhradný termín-aj keď neverím, že to napíšem lepšie, ísť na študijné, alebo dekanom? Mám závažné autoimunitné chronické ochorenie, musím sa vyhýbať stresu a to sa nedá. Mám chuť zbaliť sa, na všetko sa vysrať a utiecť niekam za oceán

J111

Jeden chlapec mi dnes povedal, ze neurobil zapocet atd a leti zo skoly. Co k tomu povedat? Smola. O lutost asi nestojis...

Meretseger

jankaaaaa: U nás (Trnavská univerzita, FiF) sú dva opravné a až potom prípadne dekanský. Tiež som myslela, že je to takto všade. Bordel...

lala8

Podobný problém teraz trápi aj mňa. Tesne pred Bc a ja som asi nedala opravák. Otázky, ktorým podľa mňa ani sám vyučujúci nerozumie. Ďalši termín keď tak v LS, ale to hrozí , že pôjdem až v lete na štátnice, čo nie je prípustné. Ach jaj,EUBA forever

lionesssssss

Inkognito, ale šak sa neodúvaj, šak dobre, veď kvalitou to zrejme nie je zlá škola, ale ten prístup je silno nechutný, a čo ako keby som tam nešla ? za to sa nemusíš urážať, šak hádam moja vec, nie? :)))

jankaaaaaaa, ubezpečujem ťa, že na každej //normálnej// vysokej škole je jeden riadny a dva opravné termíny. ja viem len o EUBA, že to tam funguje iba na jednom opravnom... ale ak stačí 51% ako píše David, tak potom je to pochopiteľné. zvyčajne inde musíš mať aspon 60% ak chceš mať E

[zruseny1]

lioness a si predstav kooooooolko som toho pocula na margo inych skol, aj farmacie a teraz co, mam chyrit ze na taku skolu by som nesla?
ano potom je kazdy mudry, predtym nez sme si davali prihlasky na VS sme nemali az tak otvorene oci, clovek zistuje az postupne ako to kde chodi, ale fakt nemusim taketo reci- ze tam by som nesla, LEBO PRETO...
ja by som si inu skolu nevybrala, lebo ma bavi a nemam ziadne neprijemne skusenosti :)

Eva6

David, niečo podobné zažil aj môj priateľ. Jedna zakomplexovaná, mladá učiteľka mu nedala skúšku ani na tretí termín. Bol v letnom semestri v treťom ročníku a bol pred bc štátnicami. Mal jeden riadny termín a dva opravné. Knihu, z ktorej sa učil, vedel aj odzadu a pomaly aj bibliografické záznamy :)Neverím, že by bol taký hlúpy a nezvládol to na druhýkrát. Ale ona si myslela niečo iné. Nakoniec napísal dekanovi, že žiada o jeden termín. Ona sa to dozvedela a pýtala sa ho, že čo si na ňu sťažuje, pritom si nesťažoval, ale slušne sa pýtal o jeden termín, keď sa s ňou nedalo dohodnúť. Tak s prosíkom ako posledný chudák išiel za ňou sa jej ospravedlniť, že on to s tým listom nemyslel zle, že či mu nedá ešte jeden termín. Nakoniec mu ho samozrejme dala a skúšku prekvapivo na štvrtý raz spravil na C. On s ňou mal problémy už od prvého ročníka, vždy bol minimálne dvakrát na skúške. Tiež bol jediný chalan v skupine cca 40 báb a on jediný mal vždy problém urobiť skúšku. Hoci sa na ňu riadne pripravoval. Ja som mala problém pri štátniciach, kedy mi jedna taktiež zakomplexovaná z rozvodu, dala pocítiť, že som nič. Ako oponentka mi dala Fx a prácu som samozrejme neobhájila a išla som v auguste. Moja téma sa jej úzko dotýkala, preto som asi za to mohla :) Ostatné ústne som v prvý termín urobila. Takže hlavu hore, všetko sa dá riešiť. Zájdi za ňou osobne, slušne ju popros a hlavne jej nič nenos (bonboniera a fľaša), aby to nebrala ako úplatok. Nikdy nevieš čo sa v takej .... hlave odohráva. Lebo to nie je hlava normálneho človeka :) Držím päste, daj vedieť ako si pochodil!

[zruseny8]

jednoznacne musis ist za nou, ziadny mail. vyucujuci taketo veci neradi riesia mailom, pytaj si este jeden termin, vysvetli jej aka je situacia, mozno ak to inak nepojde, skus jej aj peniaze dat, alebo rodicov posli...viem, ze je to take no, ale ty uz nemas co stratit! prave mi napadlo, vsak na kazdej skole musi byt este rektorsky alebo dekansky termin, u nas je to tak ze 2 terminy za 2 roky, kde posielas ziadost rektorovi alebo dekanovi, on ti ju schvali a budes odpovedat alebo teda pisat pred komisiou..nad tym si nepremyslal?