Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nespravený opravák

Príspevok v téme: nespravený opravák
david23

Chodím na EUBA a som piatak. Cez víkend som sa dozvedel z AISu, že som nespravil ani opravák(na spravenie skúšky je len jeden riadny a jeden opravný termín) poslednej skúšky, ktorá ma delila od štátnic, lebo v letnom sú len predmety končiace zápočtami, aj keď som si pri najväčšej dávke sebareflexie istý, že to aspoň na to Ečko bolo, dokonca som čakal lepšiu známku. Lomcujú mnou pocity strachu, nechutenstva, zhnusenia, smútku, nenávisti, bezmocnosti, úplne ma to psychicky položilo, dokonca som kvôli tomu už aj reval. Celý semester som sa k nej správal milo, robil si úlohy, napísal seminárku na 50 strán, dokonca som aj chodil na skoro všetky prednášky. Neviem čo mám teraz robiť, ísť za ňou a prosiť, aby mi dala E, napísať jej mail, abz mi dala ešte šancu na náhradný termín-aj keď neverím, že to napíšem lepšie, ísť na študijné, alebo dekanom? Mám závažné autoimunitné chronické ochorenie, musím sa vyhýbať stresu a to sa nedá. Mám chuť zbaliť sa, na všetko sa vysrať a utiecť niekam za oceán

jankaaaaaaaaa

inkognito: ved ja viem, ze to nieje vyhra.. ale chcela som tym povedat, ze nic nieje stratene aj keby nedajboze sa s tou skuskou uz nedalo nic urobit
za rocnik navyse sa plati 500e :/

[zruseny1]

janka ale to nie je ziadna vyhra, za opakovanie rocnika sa platia veeeeeeelikanske prachy
david, das to, hlavu hore, a nestresuj sa tolko, je to skola, nenic si kvoli nej zdravie
dam krk na to, ze statnicovat budes v riadnom termine :)

jankaaaaaaaaa

david, nieje nic stratene! ako som pisala, mozes opakovat treti rocnik na buduci rok a tam si dorobit tuto skusku. ostatne skusky mozes robit este tento rok.
dalsia moznost je poziadat o dekansky termin

david23

J111: tak ale ja už mám aspoň Bc. titul, čiže sú to stratené "len" 2 roky:-))) horšie to majú tretiaci,alebo takí architekti, čo majú bakalára 4 roky...

david23

inač ráno som bol z toho úplne hotový, šiel som do roboty, bolo mi zle, bolelo ma brucho, hlava, ale postupne k večeru mi už je lepšie, postupne sa s tým vyrovnávam, aj keď ešte nemám silu bojovať ako lev, ale už som s tým zmierený, že život mi položil ďalšiu prekážku a prežil som už aj horšie veci... Snáď sa do zajtra skonsolidujem, naberiem odvahu ísť za ňou a dosiahnem pre obe strany uspokojivé riešenie...

david23

lala8:nestrácaj vieru, kým FX nemáš čierne na bielom. Nie všetci sú takí, že ťa nenechajú prejsť a prižmúria očko, aby dali lepšiu známku. Neboj, dopadne ti to dobre!:-)
Inko: mail som nakoniec nepísal, ale zajtra má konzultačky, aj keď počas skúškového sa nedodržiavajú, pokúsim sa jej tam vtrhnúť, tak uvidím. Inač to som aj ja už zažil, že v písomke nič neškrtnuté, ale bolo na nej D/E a to sa tam mlo započítať 30 bodov zo semináru, keď som sa spýtal, že prečo, keď tam mám všetko, tak mi vyučujúca povedala, že to nevedela po mne prečítať:-D asi ju lepšia výhovorka nenapadla...
Eva6: super, že to frajerovi aj tebe dopadlo dobre, snáď budem mať rovnako veľa šťastia
smajlik-veď to, že neviem, aké sú možnosti, keďže som sa s takým ešte nestretol. Tu triednu učiteľku nemáme, čiže neviem, kto mi má poskytnúť informácie, či študijné alebo prodekanka pre vzdelávanie,...

jankaaaaaaaaa

je to skoda... ale prinajhorsom mozes este opakovat rocnik. na buduci rok. teda, ze spravis len tento predmet a statnice a budes bc. aj ked o rok neskor ale co uz.. sice stojit o 500e .. ale zase ako student budes mat pocas celeho roka vela vyhod, mozes brigadovat kolko chces a nebudu ti zdanovat vyplatu, cestovanie mas za polovicu atd...
(viem, ze to musi byt uplne blbe, ze si tu skusku nespravil, ale chcela som poukazat nato, ze nieje vsetko stratene a vsetko zle je na nieco dobre.. kazdopadne ti drzim prsty, aby sa to nejako podarilo spravit