Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nespravený opravák

Príspevok v téme: nespravený opravák
david23

Chodím na EUBA a som piatak. Cez víkend som sa dozvedel z AISu, že som nespravil ani opravák(na spravenie skúšky je len jeden riadny a jeden opravný termín) poslednej skúšky, ktorá ma delila od štátnic, lebo v letnom sú len predmety končiace zápočtami, aj keď som si pri najväčšej dávke sebareflexie istý, že to aspoň na to Ečko bolo, dokonca som čakal lepšiu známku. Lomcujú mnou pocity strachu, nechutenstva, zhnusenia, smútku, nenávisti, bezmocnosti, úplne ma to psychicky položilo, dokonca som kvôli tomu už aj reval. Celý semester som sa k nej správal milo, robil si úlohy, napísal seminárku na 50 strán, dokonca som aj chodil na skoro všetky prednášky. Neviem čo mám teraz robiť, ísť za ňou a prosiť, aby mi dala E, napísať jej mail, abz mi dala ešte šancu na náhradný termín-aj keď neverím, že to napíšem lepšie, ísť na študijné, alebo dekanom? Mám závažné autoimunitné chronické ochorenie, musím sa vyhýbať stresu a to sa nedá. Mám chuť zbaliť sa, na všetko sa vysrať a utiecť niekam za oceán

david23

jankaaaaaaa-poznám, rodičia a rodina celkovo to berú vážne. Niekedy si pripadám tak, že študujem len preto, aby sa rodičia mohli chváliť pred známymi...
J111-dôverne poznám:-)učitelia si prednášajú, čo chcú, aj keď to nemá veľakrát nič spoločné so samotným odborom, neaktualizujú si podklady-minule sme mali prednášku na priesvitkach o informatizácii spoločnosti so štatistikami z roku 1996!!!!!

ojka

jankaaaa, J111, diky vám
david, hm, tak ľahká skúška to určite nebola....teda no:
v odbore nás je cca 130 (nejaké drobné hore - dole) a z toho nás bolo v pondelok na opraváku (písomná) 80. Takže tak, zajtra sa dozvieme, či sme prešli cez písomnú a išlo by sa na ústnu , ale mám mooooooooc zmiešané pocity....
tak si teda sami utvorte názor, či je ten predmet ľahký, či ťažký (; ak sa ľudia nedostanú na štátnice, tak poväčšinou "vďaka" tomuto predmetu.....
ale rodičov som na to už pomaly pripravila, tak už len ja aby som sa s tým zmierila (-:O

jankaaaaaaaaa

mala som vseliake ine problemy a tak skola musela ist bokom. ale v podsate mi to aj tak celkom vyhovovalo na jednej strane. len rodicia to akosi velmi prezivaju :D

J111

No, poniektore univerzity si nevedia vytvorit dobre meno, to je tiez problem. Viac by trebalo kontrolovat ucitelov, co ucia na tych VS. Sama teoria a prd ti to je platne a este si aj povie, ze toto je teoreticky odbor, dakujem, neprosim, lebo v praxi neprezijem.
Som rad, ze som ta povzbudil:D

david23

jankaaaaaaa a ty si co domrvila, že si musela opakovať?:-)
ojka určite to dáš. To máš už asi opravák o tomto čase, že?:-( tak len dúfam, že učitelia sa boja karmy a už problémy ďaľším robiť nebudú:-) Ojka- ľahka?ťažka? tak tá požiadavka mať len 51% je podľa mňa slabá, lebo čo potom za inžinierov tá škola produkuje:-))) Zvýšil by som to aspoň na 70%, ale až keď odpromujem:-))) mám spolužiakov, ktorí sú dosť dutí(bohužiaľ aj ja som-aspoň z tohto predmetu:D) a spravili všetky skúšky na základe pdfka v mobile, takí študenti potom v praxi robia zlé meno univerzite, lebo nič nemajú v hlave..
J111-na humanitných odboroch učia povzbudzovanie nešťastných študentov?

jankaaaaaaaaa

drzim vam vsetkym palce :) chcem vam iba povedat, ze kvoli skole sa neoplati niekedy az tak velmi trapit a stresovat, lebo tam je vzdy moznost ze sa to nejako napravi. a prinajhorsom sa da opakovat ten rocnik, co ani nieje ta najhorsia vec na svete, takze hlavy hore a nejako to zvladnete :)
to vam pisem z vlastnej skusenosti, a tajne dufam s vami ze tento rok budem aj ja bc :D

ojka

david, ešte niekto povie, že naša škola je električková, tak by som bola schopná sa sním hádať deň i noc... dobre, priznávam, niektoré odbory sú možno ľahšie, ale ten môj určite nie....
no zajtra sa dozviem, či vôbec na štátnice pôjdem, lebo toto nie je zrovna dobrá tetuľa, ktorá by dávala druhé opraváky navyše..... ak to nespravím, tak budem na tom moooooooc zle, ale fakt dosť, a ak to spravím, tak tam vyobjímam a vybozkávam asi všetkých naokolo...
nechám sa prekvapiť...