Moja mama ma už prestala mať rada

Príspevok v téme: Moja mama ma už prestala mať rada
Steve14

Začínam si myslieť že mama ma už vobec nemá rada.Teda ja si to nemyslím ja to viem.Ona mi to totiž aj sama hovorí.S mojou mamou už skoro vobec nevychádzame ustavične sa len hádame a hádame.Ona mi nadáva otrasnými nadávkami typu špina kok.a pod.Mám len 15 a viem že ja tiež niesom bez viny.Vždy keď sa hádame jej povravím aj ja škaredé veci ale ja to proste nezvládnem byť ticho a niekde v kútiku počúvať jej otrasné nádavky.Dokonca mi neraz povedala aj pupuš a pritom som jej na to nedal žiaden dovod.Vždy po hádke si hovorím ako ju neznášam lebo si pomyslím že ona ma neznáša tiež a vždy si hovorím že ja toto nikdy nedopustím že ja sa nikdy so svojimi deťmi nebudem rozprávať takto.Mama nieje na tom finančne dobre a otcovi to nechce hovoriť lebo vie že on by jej ešte za to aj vinadal že nevie šetriť.Tak si dokonca požičala peniaze aj od mojho mladšieho brata.A pritom viem ako jej je to ľúto a potom je to ľúto aj mne.Vždy sa mi tlačia slzy do očí keď si spomeniem na to čo mi povedala babka ako to bolo kedysi všetko inak aká bola mila a dobra a mala ma rada.Škoda že ja si to už nepamatám pamatám si ju len takúto.Dokonca už premýšľam čoraz častejšie aj o smrti.Už fakt neviem čo budem robiť. :(

fajnapralinka

mna zaráža hlavne toto
" Mama nieje na tom finančne dobre a otcovi to nechce hovoriť "

→ to tá rodina ako funguje preboha... u nas doma nasi navzajom vedia, kto kolko zaraba, spolu chodia na nakupy,... vedia vsetko...

Preteba

Rada_neznamej, uvedomuješ si, že tým čo hovoríš, preklínaš najmä sama seba? Ak nechceš byť taká istá ako Tvoja matka, zastav to a nájdi svoj pokoj. Nežij z minulosti, ale sa dívaj pred seba a zmeň svoju budúcnosť.

Marosko-n

Mami a otcovia ,majte radi svoje deti s láskou naveky !!!!!!
Synovia a dcéry Boh prikazuje deťom, večnú úctu a lásku ku svojím otcom a mamam !!!!!
Ktokoľvek poruší toto prikázanie nie je hoden života na Zemi ani v Nebi !!!!
Takže deti, sa nevyhovárajte a pomáhajte rodičom ako len vládzete !!!!
Potom Vás Boh odmení aj tu na Zemi aj vo večnosti !!!!!!
A Vy rodičia pomáhajte a napomínajte svoje deti v dobrom do svojej smrti aj za cenu svojho života !!!!
Boh a Ježiš Kristus na Vás nikdy za Vašu obetu nikdy nezabudnú a oslávia Vás v Nebi !!!!! Niektorý sa dožijú vďačnosti ešte tu na Zemi za svojho života.
Hovorím čistú pravdu, nakoľko som tieto milosti na tejto Zemi už zažil !!!

Rada_neznamej

Citam prispevky a grciam, aj ja som mala taku mater, suku hnusnu, bodaj by skapala. Tyrania na dennom poriadku. Bodaj by aj vsetky vase tyranizujuce matere do rana pokapali, aby ste mali svaty pokoj. Svine pojebane. Narezat a solit.

Fullu

Mám 15 rokov, a mám taký problém ako ty...mama má doma bije nadáva mi , vyhráža sa mi a chce rozhodovat o mojej budúcnosti... ide o to že si vyberám školu lebo idem na strednú.. ona má núti ísť za nastavovača ale ja to nechcem... a keď som jej to povedal že tak nepôjdem tak sa mi začala vyhrážať je mi zákaze moje obľúbené činnosti, že mi rozbije počítač na ktorý som si sám našetril a ona mi naňho nedala ani cent.. všetko za svoje čo som si nasetril... čo mám robiť ? :(

Topanka10

V tvojom príspevku som sa našla. S pár rozdielami. Keď som mala 15 tiež mi mama nadávala do p** a aj horšie, úplne pre nič, pre banality, nikdy som jej škaredo nepovedala. Nemáme žiadne finančné problémy. Často som plakala, aj teraz plačem a už mám 22. Raz som si uvedomila, že mi nadávala už od dieťaťa keď som ani nemala poňatia čo tie slová znamenajú. Doteraz to robí, nadávky, podceňovanie a podobne. A robí to aj môj brat. Pár krát sa stalo, že aj pred mojim priateľom. Teraz už len čakám kedy dorobím bakalára a pôjdem preč z domu. Nie si v tom sám, viem ako ti je. Je to hrozné a tiež si hovorím, že budem úplne iný rodič a niekedy sa bojím, že budem taká istá. Musíš to len vydržať ak nemáš možnosť ísť bývať niekam inam. A potom, keď sa postavíš na vlastné nohy a budeš dospelý, tak bež a to rýchlo lebo ťa tento nezdravý vzťah zničí, ľudia sa nemenia, to nikdy.

hethjtrhtjyh

nesuhlasim s linkami pomoci pretoze mnohe su piratske . skus sa porozpravat s otcom babkou dedkom alebo aj ucitelkou .

Gima

V rozculeni clovek povie rozne slova, potom to lutuje. Treba sa z kazdej takejto situacie poucit a postupom casu reagovat na podobne hlasky inak. Bud zachovame rovnaky postoj alebo danu situaciu budeme bagatelizovat respektive zosmiesnovat. Potom si dana osoba uvedomi, že nema vyznam vam, zneprijemnovat zivot. Vychadzam z prislovia Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozýva.