Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

5th

Kamo poviem ti to jednoducho, kým nesi chuj,necitlivý,nezaujatý,egoista,nepiješ aspon 8x tyždenne, a v prom rade sa nestaras o seba v zivote si nenajdes holku. Na holky treba tvrdo,resp. presne opačne ako hovoria že to chcu od časopisov,cez kamošky atd. ;) ja som sa zmenil a už sa mi pletu mená dievčať a mam dost velke učty za telefon ^^ a hlavne nepočuvaj čo ti ine slecny nato povedia.

Fero M.

Bodka máš pravdu, prvý krat som si to neuvedomil, ale teraz pri novom vzťahu, ak sa to tak dá nazvať, si to uvedomujem. Ale to je len preto, že som tieto veci na nu rýchlo vybalil, chcel som aby vedela aký som, ale asi už ani nemá čo spoznávať...

2bodka

no myslim, ze by nebolo odveci trochu si drzat odstup a neprehanat to s tou svatoziarou, pretoze mna osobne tento odsek:

"Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu."

DOST VYDESIL :))) Vsetky zeny chcu mat citliveho chlapa, ale zaroven chcu, aby bol CHLAP. Treba na zaciatok drzat odstup a nevyplasit objekt tym, ze sa jej zlozis k noham.

Aliccca

Najst idealneho partnera je velmi tazke. Ani tebe sa to mozno nepodari ani na prvy ani na druhy raz. Ale nevzdavaj sa, raz ta prava pride. K tejto tvojej novej znamosti sa neviem vyjadrit ci to s nou ma zmysel, pretoze ani jedneho z vas nepoznam, neviem, preco ma vykyvy nalad. Skus sa s nou porozpravat. Mozno sa dozvies veci, ktore jej na tebe vadia a ktore si ty vobec neuvedomujes.

Valium

Stejk, masíčko, počúvaj ma: Nikto nie je zvedavý na tvoje urážky kto je aký homoš. Fero určite nie je... len ako napísal je citlivý a možno to nepochopíš ale ak je chalan citlivý neznamená to, že je hneď teplý. Ja som tiež citlivý, viem sa chovať k žene slušne ale to neznamená, že by som bol buznička. Tak budem rád ak nebudeš písať podobne hlúpe príspevky a zbytočne tu spamovať.

učka

Fero M.-dievčatá pred menzes.sú náladové,alebo potrebujú viac lásky,alebo si moc žiarlivý...Viem Ťa pochopiť,lebo mám náladového manžela.Prajem Ti peknú a úprimnú lásku.Teší ma ,že sú aj dobrí chlapci.

Fero M.

Rozpísal som to aby to bolo prehľadné a to ako sa k tebe správa tvoja priateľka ma neuraz sa nezaujíma. Už to ako reaguješ je znamenie, že tiež sa celkom extra v pohode nemáš..

steak

no odstupnoval si body toto presne robi aj moja partnerka ties poprve,podruhe atd.. vsume ja to ani nepocuvam len tak jednim dnu druhim von

Fero M.

Steak -
1. ufnukaný som lebo ma to trápi
2. Zahľadený do seba určite nie som, to by ti vysvetlili iní
3. Nemyslím si, že som dokonalý aj ja mám chyby a vrtochy a som žiarlivý
4. V posledných 2 riadkoch sa neopisujem
5. Nie som homoš
6. Ak nereaguješ k veci tak radšej nič nepíš, lebo to ľudí nezaujíma a tvoj názor ma určite v ničom neovpyvní dakujem