Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

aJ som to uz raz tak spravil ze som sa jej neozval a stalo ma to dost sil prekinat sa. Tak mi napisala ci zijem a ze si myslela ze som sa vratil k byvalej.. Raz som tiez tak neodlisval na nej uvahy o vztahu tak mi napisala ze vidno amo mi na nej zalezalo ked neviem odpisat...

veda

Ved to urob tak .Ked ona prva pise a nie ty.Tak ked ti napise neozvy sa.Skus taku taktiku na nu.Aspon mesiac jej neodpovedaj na to co ti napise.Nech tiez zneisti.
A co ze ma zdravotne problemi ale to jej este nedava pravo s tebou takto zametat.

veda

A ako ste od seba daleko?presne ako pises da ti NADEJ a potom ju ZOBERIE.CISTY MANIPULATOR.ASPON JA TO TAK VIDIM.A ty len cakas a cakas.

Fero M.

Ono pisali sme si paru mesiacov a potom sme sa stretli par krat. Do toho prisli nejake moje zdravotne problemy a jej naj kamarat ktory jej vyznal lasku. Pisali mi sama ze ak bude so mnou tak niekojo velmi sklame. Zaroven sa s nim nesteetava a nechodi ani po nociach. Dal som jen cas pred 3 tyzdnami potom som ju krivo obvinili a potom sme sa ako tak udobrili ale nestretavali. Zase sme to riesili a zas som jej dal cas asi pred tyzdnom ale dobu som nestanovikl.
Pise mi sama ja sa jej neozyvam. Zacne pekne a po 5,6 spravach uz neodpise a napise na druhy den o niecom inom.
Namotala ma na vztah na to ze mi chyba atd. Na jednej strane mi oise ze jej chybam ze ma chut na sex ale nestretavame sa a nic...
Nechapem tomu. Ja sa resim ze budem byvat sam a ako ste vraveli riesim sam seba a snazim sa nemysliet na to. Idem na kavu idem kade tade a cakam. Raz mi hodi navnadu a v zapeti mi ju zoberie..

Maoam

ako pise Veda, kebyze si moj priatel a povies/napises mi o tych velkych zmenach, stahovani atd, tak sa ta napriek mensej krize urcite opytam, ci ti netreba s niecim pomoct, kam pojdes, kedy, atd

to je prirodzene, ked sa dvaja maju radi a ked priatelke na tebe zalezi

musis byt tvrdsi a nekompromisnejsi, lebo tu ide aj o tvoju buducnost a ona ta stale necha cakat

ja neviem, ale asi vela inych muzov by sa na nu uz boli davno vybodli

Lulu2011

ziadny cas, najlepsie rozhodnutia su spontanne, mne tiez byvaly daval cas a ja som sa len zamotavala, az som to nakoniec sama zrusila a uz netrapila ani jeho, ani seba

veda

A este jedna otazka.Ked si jej povedal ze jej das cas.Tak na ako dlho?A kedy si jej to povedal?Kolko uz odvtedy preslo casu?Ak sa ti chce o tom pisat[necitala som vsetky tvoje prispevky]

veda

Nemam co dodat podstate som chcela nieco podobne napisat ako MAOAMA.
A ze si jej hovoril o podnajme.Ja osobne by som za tebou letela ozlomkrky keby som ta milovala.Zvlastne.Tiez ma napadlo ci nehraje na dva strany ci nema este nejakeho a ty ani o tom nevies.Ako som pisala MAOAMA uz napisala aj za mna.Moc nerada sa montujem do sukromia ludom.Ale ked som si precitala ako ty sa tu trapis nedalo mi nereagovat.Ako uz bolo napisane.Venuj sa sebe.Budes v podnajme.Zi si svoj zivot a jej daj ultimatum.

Maoam

Existuje take 'nepisane' pravidlo, co sa sanci a davania casu tyka: raz - OK, v pohode, druhykrat - velky risk, ale vo vaznych situaciach a pri velkej laske s ohladom na tazku situaciu ano, ale s jasne stanovenym casovym limitom (cojaviem dam ti tyzden,a le potom bud-alebo), ale to si uz potom velmi tolerantny. Tretia sanca - sa uz nedava.