Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Maoam

Fero, je tu aj ta moznost, ze si tymito psychohrami zvysuje sebavedomie. Ak ju byvaly okaslal (tipujem z jej spravania), tak jej robi velmi dobre, ked s tebou manipuluje a ty zaberas na jej tahy.
Dodava jej to pocit dolezitosti, sebavedomie, posilnuje to jej ego.

Ja som ti uz po minule razy pisala, jedna sanca - posledna a potom dost, ked ten kolotoc znova zacne.

Ale priprav sa na to, ze budes za najhorsieho ;-). Tieto typy si v zivote nepriznaju chybu a vsetci ju budu lutovat, chudinku, ako si s nou zatocil :D.

Fero M.

Nehovoríš zle, niečo na tom bude po všetkých stránkach, mám ten pocit... POzri ako som už vravel, šancu jej dám, ale ak mi najbližšie spraví to že, neviem čo chce, a bla bla bla a je lepšie ak by sme spolu neboli, tak jej dám veľké dovidenia....

Nikde nechodí, sedí doma, volá so mnou, píše so mnou, tak neviem no.. Ak sa osamostatním tak sa asi veľa zmení mam ten pocit... Budem striedať ženy :DDD ale nie :)

Maoam

Fero, to je utopia, od takehoto typu zeny cakat, ze ti to vrati. NIE. Ona to vnima tak, ze TY sa mas 100%ne venovat jej, tocit sa okolo nej, neustale ju obdivovat, dobyjat, zrat ju proste.
A ver tomu, ze jej nestaci toto len od jedneho muza, taketo typy potrebuju pozornost a obcasne flirty.
Neviem, co jej urobil byvaly, ale toto je take typicke, ja taketo zeny nemam rada, lebo strasne cicaju energiu a pozornost. Ale strasne. A su posadnute sebou.

Fero M.

Noo ja z nej neviem vísť :D od rána mi už volala 2 krát, aj mi písala, a posielala fotky cez MMS. :D vysmiata, spokojná, sradnuje všetko... nechápem

Inač mam pocit, že asi ju fakt ten bývalý poznačil a že potrebuje pozornosť a neustále ujisťovanie, že som tu pre nu a že je pekná atd...
Len by si mohla uvedomiť, že ak to dostáva, tak to má aj vrátiť..

Maoam

Fero, netusim, pytas sa tej nespravnej :D, ale z mojich skusenosti so zenami tipujem

1. emocionalne nestabilna, nevyrovnana, meniaca nalady ako na hojdacke (takych ludi je inak velmi vela)
2. manipulator (nedostala pozornost, neskocil si hned ako zapiskala, tak robi hned problemy, vynucuje si od teba ospravedlnenie, plazenie sa jej k noham, citovo vydiera)
3. je rozmaznana a egocentricka osobnost
3.

Fero M.

Maoam vysvetli mi toto :-D

Rano vola vysmiata
Vecer vola vysmiata
o Hodinu vola bol som v srche
volam naspat 2 krat + sms - odpoved ziadna
volam o 2 hodiny obsadene
vokam o 10 minut dvihne
Pytam sa jej, ahoj co si chcela?
Drza odpoved ci musi nieco chciet ked mi vola
hovorim ze sa len pytam a preco je nervozna
Vraj nie je... A nech jej zavolam ked pridem
Hovorim pridem domov a zavolam ok?
Ona: dobrel
Ja: ci si unavena a ides spat?
Ona: ano idem uz spat
Tak dobru atd....

Tak som ja mimo alebo mi to niemto vedecky podlozi??

Preco ak chcela aby som prisiel nepovie to. Preco nepovie prepac ale mam blby den. Preco nepovie niekto ma nasral. Preco nepovie niee nechcela som nic len tak som ti volala.

Ako viem ze nie kazdy ma naladu a nie kazdy sa vie vyjadrit a ze to nemozem ocakavat a cakat to co by som ja spravil, ale pride mi to prinajmensom zvlastne CI?

veda

Ja zasa verim na kamaratstvo zena-muz.Mala som take vztahy.Ale je pravda ze nie v kazdom pripade sa da kamaratit.Niekedy sa to zvrhne.Ale inak verim v taketo kamaratstve a je to lepsie ako kamaratstvo zena+zena.

Fero M.

Vieš od kedy ho ex poznala boli problémy. Prisahala že snim nič nemala a ja jej verím ale kto vie časom a ako vravíš, tak priateľstvo neexistuje. Hajzlik nasadil taktiku chudáčika a drsnaka čo jej rozumie a vypočuje a kto vie časom. Ja som ex povedal, že je prajem pekný vzťah a aby si našla dobreho chlapca, len nie toho ****** a to mi ver že je...

Takže preto aj obavy v terajšom vzťahu ak to tak môžem nazvať.

Noo riešim teraz, ludia sa mi maju informovať o paru veciach, tak som rozhodil siete a čakam. Možno mi víde aj služobný byt po známostiach, tak lepšie platiť to iste za 3 izbový byt alebo za 1 izbový. ALe teším sa na ten kľud a slobodu.
Aspon sa naučim konečne variť a správne oddychovať :)

Maoam

Fero M., v pohode, mna sa to ani nedotklo :D. Vies co, tak ja na priatelstvo medzi muzom a zenou neverim, jedine ak je muz gay :DD, alebo uz spolu spali :DD. Ale vazne, muz - zena, VZDY, skor ci neskor sa dostanu aj v kamaratstve po ten bod ci budu alebo nebudu nieco viac riesit, je to podvedome, tomu sa vlastne ani asi neda vyhnut...

Ale tak vies, najlepsi partner ti je ten, ktory ti dokaze byt skutocnym priatelom, takze nie je neobvykle, ze sa z priatelstva vyvinie vztah a neraz aj manzelstvo.

Ak je s nim stastna...

Daj si ty do poriadku vlastne veci, kedy sa stahujes? Uz mas vyhliadnuty podnajom?

Fero M.

Maoam nemyslel som to v zlom tone voči tebe, že si to nepochopila.
Noo dám jasné, tak ani mna by to neprekvapilo :DD Ale aj pred chvilou mi volala, teda dneska už dva krát, čo je nezvyk, tak uvidíme do kedy jej to vydrží a bývalu neriešim, len je smutné že dávala ruky do ohna za jej kamarata a teraz jej parkuje pred bytom.... Som akurtá z nej sklamaný ak má chápeš. NO uvidíme čo bude s touto dalej, sám som zvedavý.

A na ten byt sa teším stále viac :))