Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Maoam

Fero, mne sa ta tvoja z nejakeho dovodu nezda. Ja neviem, co je vo veci, ci riesi este niekoho druheho, alebo iba seba samu a ma blbe obdobie, ale chapes, toto natahovanie tvojej osoby ma stve na nej. Jej je zle - ty jej das cas, beries ohlad. Ale KDE berie ohlad ona na teba? Sam mas blbe obdobie a aj zmeny planov kvoli rodine teraz. To je ale samozrejme, ze ohlad sa bude brat na nu.
To ma na nej fakt stve, hoci ju nepoznam.
Byt tebou, tak sa sustredim asi teraz skor na seba (sameho) a sa jej neozvem aspon tyzden-dva, mas toho teraz dost.
Proste dokym ona vidi, citi a vnima, ze s tebou moze manevrovat, tieto hratky nikdy neskoncia.

Fero M.

Aj vcera mi pisala a jed som jej napisal ze idem sam do najmu tak uz nepisala... Len aki to spravit ked len lred tyzdnom som jej povedal ze jej dam cas.

veda

Presne tak.Sprava sa k tebe tak preto lebo vie ze MOZE.
A nemusis jej hovorit hned koniec.Ale povec jej mas na to 24hod.rozhodni sa.Bud budeme spolu.Alebo nech si kazdy ide svojou cestou.A trvaj na tom.Viem je to tazke.Ale ona s tebou vyslovene manipuluje.Ved ked raz niekoho milujem tak sa tesim na zivot s nim a nie stale hladam nejake vyhovorky.Ved aj ty trpis.Pises ze jej je zle a nejake veci okolo toho.A dokedy jej tak bude.Ved ona znici aj teba.Tym ze na nu len cakas.Ale nakoniec je to tvoja vec[lahko sa radi]ale aj ja mam podobne skusenosti.A z ludmi ktory s tebou manipuluje treba konat razne.Lebo inak ta ZNICIA.

Fero M.

ALE Ved ked jej poviem, končim s tebou, tak je koniec nie? A ona vie aký som, že ak jej to raz poviem, tak sa jej bude zbytočne ozývať..
Co tak jej povedať máš dva dni a .... ?

Maoam

Fero, JE ale taketo typy inak nedotlacis k nejakej akcii, z mojej skusenosti ti mozem povedat, ze to vtedy zabralo (prebral sa).

veda

ferom
Povedz jej razne ze koncis a ak fakt ta miluje MUSI TO S NOU POHNUT.Ak bude lahostajna ZNAMENA ZE JEJ JE TO JEDNO A LEN TEBOU MANIPULUJE.
Na niektorych ludi treba ist RAZNE.