Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

nefinka

Fero M. a IVAN444 z témy krivé obvinenie je tá istá osoba, kt. si vymýšľaním viacerých tém alebo pozmeňovaním skutočnosti asi kompenzuje fakt, že ho ženy nechcú

antityrania

ferino, vzdy ked baba zacne mat tie svoje maniere, tak vloz do hry trosku ignorancie, nech ma pocit ze ta straca :) malo by to pomoct...

arman

Fero, som rad, ze si sa zamyslel. Je to fakt len o tebe, vztah je len dosledok toho, co nosis v sebe. Tak pracuj na sebe, a neupinaj sa prilis na vztah, lebo stratis sameho seba. Co myslis, z coho pochadzaju vsetci ti negativni, zatrpknuti starci, co sa stale hadaju... stratili vo vztahu samych seba, a boli na sebe tak zavisly, ze uz nevedeli odijst.

petronela12

Fero, pekne si to napisal... aj toto ma posuva dalej... Iste, vsetko co sa nam stane/povie nas ma posuvat dalej. Nestracaj vsak nadej, ver v sameho seba, vaz si sameho seba, uvedomuj si svoju hodnotu, maj svoju hrdost ale najmä nestracaj ludskost!. Drzim Ti palce mily Fero.... sledujem to tu:-)

Fero M.

V podstate máš pravdu a rozumiem tomu čo píšeš ver mi.
Jasné, že radšej mať vedľa seba človeka sebestačného, ale zároven aj človeka,ktorý je oddaný, láskavý a uprimný.
A máš pravdu, asi si sám seba nevážim, ani to aký som a narábam stým bezhlavo..
Ludia to radi zneužívaju, doslova zo mna ťahaju energiu a to všetko okolo ...

Dakujem za názor, aj toto ma posúva niekam inam

arman

Fero, nechce sa mi citat celu diskusiu, vacsinou je tato stranka posiata samymi blabolmi. Pises, ze chces vsetko dat tej druhej... a co chces dat tebe? Co ostane pre teba?
Opytam sa ta... mas sa vobec rad? Prijimas sa taky aky si? Lebo kazdy hlada vztah preto, aby mal pri sebe osobnost, ktora ma vlastny nazor a volu a ktora moze byt zrkadlom jeho vlastneho charakeru. Ak si len prilis mily a dobry, stracas sameho seba a pre druheho niesi vobec atraktivny.
Koho radsej sledujes, toho kto ma vlastny nazor a cin, alebo toho, kto robi vsetko ako mu povies, lebo chce byt dobry.

Valium

Fero - skús uberať postupne, nie hneď aby nebol šok ale postupne, dá sa to. Možno fakt až tak moc záleží aby bol jeden pre druhého záhadným.
Inak ako ste sa spolu zoznámili ak smiem vedieť?