Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Maoam

Fero, precitala som si tvoju odpoved az teraz, tak mne osobne to teda jasne nebolo z tvojho textu, ze ide o dve baby. Vyzeralo to ako jeden suvisly pripad.
Tak daj vediet, ako to dopadlo, ako sa to vyvinulo. Natahuje sa to ako zuvacka,mna by neprekvapilo, keby si tu o tyzden napisal, ze je koniec.

Fero M.

? O com rozpravas?? Lahostajne mi nie je to ako sa ma a ci je v pohode. Ja sa s nou ani nestretavam, ani nechodievam k nej ani nic. Ja som za nou psych. dvere zavrel, takze neviem co riesi teraz... To ze s nou dobre vychadzam a raz za tyzden jej na par minut zavolam alebo ona mne a pokecame je zle? X ludi moze takyto vztah s niekym co sa rozisiel zavidiet. Preco by som mal po niekolkych rokoch a normalnom rozumnom rozchode niekoho odkopnut.. Ako cudny nazor nehnevaj sa..

jaaa83

ty si chces zacat s terajsou,ale ex mas furt v hlave a vraj ti nie je lahostajna.ako rovno ti poviem,takeho priatela ako si ty,by som nechcela.v podstate mas v hlave inu..a ked aj s nou nic nemas,je to stale "psychicka" nevera (nie ta telesna-aj ked kto vie,mozno aj telesna).nikto nechce byt naplastou za byvaleho/byvalu!

Fero M.

Bez urazky ale niektore veci som nerozpisoval myslel som ze ich pochopite...

Tak postupne... Ja ziadne ine neriesim. Vcera som tu pisal o terajsej a k tomu som dolisal moju byvalu a to ze zjavne aj jej sa stal najlepsi kamarat viac ako len kamarat a to ma nastvalo lebo sa mi pred rozhodom dusovala ze nic s nim nema

Vcera mi to ako dost pokazilo naladu. Preto aj v terajsom vztahu a za pdobnych podmienok kedy terajsej priatelke ak to tak mozem nazvat tiez vyznal kamarst lasku mam bordel.. A jasne ze som nervozny aj ked mi vcera povedala ze sa nestretavaju.

Ako ex neriesim aj ked sme boli roky spolu ale nemozem klamat ze mi je lahostajna. Rozisla sa so mnou v dobrom a vsetko je ok.

Asi som to aj tak doplietol ci?
A ziadne okolnosti nevychadzaju na javu. Si prioadam ako meby ste mna mali za toho co robi problemy atd...