Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Maoam

2bodka: moze na tom nieco byt :-)

Fero: vies, ide o to, aby ste sa niekam konecne pohli, lebo toto teatro uz zacina byt trocha infantilne

sam si urcite toho nazoru, ze sa to musi pohnut dalej, ci uz koniec alebo spolu ale uz na inom leveli, ale toto, co sa deje, je psycho

Fero M.

Tak ona bola skoro rok či kolko bez bývaleho. Mohla mať sex, vzťahy a všetko kolko len chcela ale nechcela. Akurat teraz kedy sa venuje mne, tak sa jej ozývaju kadejaký ludia a každý ju chce...
Sama mi to povedala a že má z toho tiež nervy, že teraz sa jej začali pchať do zadku atd...
Uvidime, viem že to chce čas, veľa mojích nervov a sily. Len som už tak nalaedný, že ak príde dalšie jej zlyhanie, tak bude koniec...

2bodka

Lulu2011

Ferov problem spociva v tom, ze stale lezi pri nohach a ked ho jedny nohy odkopnu, najde si ine nohy, pri ktorych bude lezat. Preto si nevie najst normalny vztah, ale je dost mozne, ze mu tento stav vyhovuje a potrebuje len najst dominu ;)

Maoam

Fero, to by vysvetlovalo velmi vela z jej spravania. Mala by sa dat dokopy a chodit ku psychologovi. Ona si lieci svoje veci na tebe a to je zle. V podstate ty si trestany za to, co jej urobil byvaly.
To je chore.
A toto je na tom blbe, ked idu do vztahov ludia, ktori este nespracovali ten povodny vztah. Ja stale tocim dokola, nechodte do noveho vztahu, ked ste este dochramani zo stareho. Ale co robi kopa ludi? Skacu hned do noveho vztahu a potom su nevyrovnani, zmeny nalad, liecia si komplexy, pokafrane sebavedomie na novom partnerovi, ktory za nic nemoze.

Ach jo.

Fero M.

Poviem ti fakt na rovinu, že je krásna, nehovorím, že modelka totálne prekrásnetá :D ale je naozaj pekná, pekne sa oblieka, zladená a dokonca ma také tmavé obočie a mihalnice, že som sa snou hádal, že ich má isto namaľované :DDD
Neviem, fakt, má aj hrozne radá zvieratá, maju dvoch psíkov o ktorých sa príkladne stará... Citlivá je veľmi, ale to jej sebavedomie je asi niekde na antarktíde

Maoam

hmmmmm,no tak zjavne to este nespracovala, hoci taketo zazitky fakt nie su pre zenu prijemne a vedia velmi zaboliet

Fero M.

Noo pokiaľ ja viem, tak bývalý ju podviedol a aj ju ponižoval, že nie je nejak extra pekná, potom zase žiarlil, raz ho prekvapila v spodnom prádle a on ju odfajčil, že nech sa pozrie ako upratal auto atd.. takže asi tak..
Na začiatku mi povedala, že sa nikdy k nej takto chlapec nesprával ako ja.
Tak neviem, vieš ja by som jej pomohol veľmi rád, ale musela by sa viac otvoriť, raz mi aj písala, že podptrebuje podporu, nie nervy atd,, tak neviem.

Ale ako píšeš, ak so mnou bude zase točiť, tak to bolo posledný krát, lebo šancu a možnosti som jej dal, tak je to na nej fakt. Teraz sa ma pýtala ako a kedy mam dovolenku, aby sme niekam spoluu išli v lete, tak neviem ako....

Komplikovaná :DDDD