Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
pisala som vam o mojej kolegyni, ktora sa roky prizivovala na praci ostatnych
ked team opustilo par ludi, ktori tu pracu robili za nu, do mesiaca urobila mega pruser a vsetko sa jej vratilo, do troch mesiacov dostala vypoved....
inak george, ak nemas v okoli nikoho poctiveho, to mas nahovno zivot, to je mi ta dost luto.
Ale ved neberte vsetko tak vazne :D Ja sa tu iba tak bavim a nemozem skazdym suhlasit potom by to nebolo zaujimave :D
Laurina
Tak ak by som bol vtej sitacii tak ja by som bol urcite ten co by si niekde vyvaloval sunky takze pohodka ;))
george, tak zasa nie vsetci su padnuti na hlavu
george303
vzit sa druhej strany je OK, tiez to tak beriem ,lenze.. to mas ako kriminalnika (ak ideme do extremu pre kontrast)
je to jeho volba, ci vykradne banku, ak ano - vyhral , a ak nie - prehral ..
cize aj ak by kolega podvadzal team, moze kratkodobo vyhravat, ale skor ci neskor mu na to dojdu, lebo on kradne z casu a energie teamu a team ho vykopne,
myslim ze to iste sa deje tu a teraz :)
cize laurinina kolegyna je "sikovna" ze si berie OCR, ale musi pocitat s tym, ze inekto "siovnejsi" jej na to pride a game over :)
neviemci chapes
Laurina, ved on raz tiez narazi, heh.
Na kazdeho raz dojde.
Laurina, ked uz tomu venujes tolko casu a energie, tak by si z toho mala vyvodit aj nejaky dosledok, nemyslis?
ako vidis, chodi s deckom do nemocnice, kde ani neexistuje prislusne oddelenie...
george, nemyslim, ze sa tu niekto nechava zmanipulovat, myslim, ze vsetci tu pisali veci 'moze byt' ale nie, ze to tak je...
kedze nikto z nas nepozna situaciu priamo na mieste cinu, okrem Lauriny, neda sa to 100% ne spravne posudit