Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

pisala som vam o mojej kolegyni, ktora sa roky prizivovala na praci ostatnych

ked team opustilo par ludi, ktori tu pracu robili za nu, do mesiaca urobila mega pruser a vsetko sa jej vratilo, do troch mesiacov dostala vypoved....

george303

Ale ved neberte vsetko tak vazne :D Ja sa tu iba tak bavim a nemozem skazdym suhlasit potom by to nebolo zaujimave :D
Laurina
Tak ak by som bol vtej sitacii tak ja by som bol urcite ten co by si niekde vyvaloval sunky takze pohodka ;))

lost

george303

vzit sa druhej strany je OK, tiez to tak beriem ,lenze.. to mas ako kriminalnika (ak ideme do extremu pre kontrast)

je to jeho volba, ci vykradne banku, ak ano - vyhral , a ak nie - prehral ..

cize aj ak by kolega podvadzal team, moze kratkodobo vyhravat, ale skor ci neskor mu na to dojdu, lebo on kradne z casu a energie teamu a team ho vykopne,

myslim ze to iste sa deje tu a teraz :)

cize laurinina kolegyna je "sikovna" ze si berie OCR, ale musi pocitat s tym, ze inekto "siovnejsi" jej na to pride a game over :)

neviemci chapes

Laurina22

George nech sa paci.

Nech sem len pride svoj nazor napisat.

Lenze to by ju Tpch s Maoam sfukli hned po prvom prispevku.

Maoam

george, nemyslim, ze sa tu niekto nechava zmanipulovat, myslim, ze vsetci tu pisali veci 'moze byt' ale nie, ze to tak je...

kedze nikto z nas nepozna situaciu priamo na mieste cinu, okrem Lauriny, neda sa to 100% ne spravne posudit