Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

george303

nj, taky team je OK, ale nie je kolega na rovnakom poschodi moj team? :)

mne by bolo absolutne jedno, kolko moj kolega pracuje, POKIAL to nemusim zadarmo tahat za neho, i ked mozem zadarmo, ak na to je humanny dovod, ale nie ze "si kolega, pomoz mi, ja sa budem flakat" :)

tu energiu mozem venovat na nieco ine..

a ja mam tiez skusenosti, ked treba makat za inych :D neni to nic moc, hlavne ked je to z vypocitavosti..

ale tak to je uz na dlhu debatu :)

Laurina22

George mozem sa ta spytat,kolko mas ty rokov?

X krat sa stalo,ze zavolal kolega:Laura,nepridem,vcera som to prehnal.Okey.V pohode.Lenze ten clovek si svoju pracu urobi a chova sa k tebe fer.Takisto i ja ked potrebujem si vybavit svoje osobne veci zavolam halo beriem si dovolenku ale neklamem ze idem na pohreb alebo mam matku v nemocnici.

Ale aby niekto neprisiel mesiac do prace,potom prisiel na dva dni a aj to NIC neurobi a potom ide na OCR opat na dva tyzdne minimalne a este si aj vypyta dovolenku na lyzovacku?A na dovolenke zrazu decku nic nie je?A navyse ti do papule klame?

Budme kamarati.Ale odtial potial.

tpch

Laurina, vypytuj sa. Na stav dietata, ake lieky uziva, kto a ako ho lieci, ake postupy navrhli, ziadaj zo zvedavosti absolutne presne informacie. Vymysli si susedu s podobnym deckom, porovnavaj, ziadaj kontakty na dobrych odbornikov, na vysetrenia atd, ziadaj presne a konkretne rady. A uvidis, ci sa zacne potit a odvadzat rec :-D

Maoam

Laurina, ale tak ostatni kolegovia snad tiez nie su tupi a raz im musi trknut, ze tych OCR je nejako prilis vela, alebo ze su prilis dlhe...

kedze väcsina ludi sa prirodzene velmi nepretrha od prace, vsimnu si to, nie?

tpch

Mam vsak oproti nim jednu vyhodu-ti vyssie postaveni vedia, ze som pracant a nemam v hlave nasrane, tak sa mi toleruju aj obcasne ulety v medziludskej komunikacii.