Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Lost
Lenze ta ich kancelaria alebo co tje nieje ziadny team oni su tam kazdy proti kazdemu ...
Ono v slusnej praci su vytvorene teami v tom poslednom su robotinci ktori drzia spolu potom nejaky uradnici ty maju tiez vlastny team a posledny team tvori vedenie ....
Teami vo vnutri musia drzat spolu priklad : Piatok je akcia , strieskam sa ako zviera , este v nedelu o sebe neviem ale sobotu by som mal ist do prace takze vsetci v teame vedia ze nepridem do prace s tochto dovodu ale dalsiemu teamu sa svorne podava ina verzia ... A ono sa to takto ma vykriva a nie aby kazdy patral po tom kam idem a potom zaloval vedeniu - inemu teamu :DD
tpch: ja som mala takuto priamu nadriadenu, to bol dost problem :-(
ale vratilo sa jej to, i ked az o par rokov
ale sposobila niekolkym ludom burn-out, sama sa mala bajecne...
Maoam, ja takych spolupracovnikov otvorene konfrontujem. Najradsej kratko a vystizne. Preto som mimoriadne oblubena v kolektive, kde ma takmer kazdy snahu sa zasivat.
Laurina, si dost emotivna. Asi mate velmi osobny vztah, alebo ti nieco osobne vyviedla?
lost :-DDDDDDDDD dobry napad, len ci sa to da uskutocnit, je otazne, zavisi od toho, co robi
george, kolegov ako si ty, by som vrazdila