Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

george303

tak daj sumu, nad ktoru sa to neda..
lebo peniaze je mnozne cislo a je to relativne potom :D

to je ako by si povedal, ze mas doma noznice..

neviem ci dve, alebo jednu noznicu :P

Laurina22

George predstav si,ze ja to dokazem

To len lenivci a neschopaci sa vyhovaraju,ze bud nie je praca alebo ze treba kradnut

Tolko z mojej strany na tvoju adresu

tpch

Laurina, jeden z moznych dovodov, preco si dotycna mysli, ze ta oblbne, je to, ze ona decko ma a ty nie. Totiz neviem, z akeho dovodu, ale vsetky matere su presvedcene, ze bezdetna zena nevie, o com je zivot a dieta a ze ted uveri kazdej verzii ohladne decka, ktoru poskytne. Fakt obmedzeny pristup, ale mimoriadne rozsireny.

lost

ste si vsimli, ze dnes uz dvaja (prisli sem a nadavali na vsetko mozne)? :D

a zrovna cez vikend..

hm, dnes asi dve zeny povedali "dnes nie milacik"

george303

Tpch :D
Ano ano ono sa to vlecie uz dlksiu dobu :D
Chyby robim pernamentne takze to si nevismajte :D
No laurina neviem v okoli nepoznam nikoho kto by dokazal zarobit peniaze poctivou a zodpovednou pracou ale hovori sa ze su aj taky .... No neviem moc tomu neverim :D

Laurina22

No nic zistila som ze tam kam ona "chodi" ani detske odd.tohto razu nie je a vsetko to posielaju do inej nemocnice

Cize asi tak...

lost

george303

nehnevaj sa chlape :)

ale toto

"sme sa predbiehali vtom kto da lepsie klamstvo ako obist pracu :D"

je dovod preco

skor ci neskor prides o strechu nad hlavou a budes "hater" ktoremu krivdi cely svet..

a to iste adresujem vsetkym kolegom ...

ale nevadi, AJ VDAKA VAM je prezitie na tomto svete take jednoduche ;)

Maoam

ja som mala ako naschval dost casto 'stastie' na lenive kolegyne, ktore boli majsterkami vo vymysloch a klamstvach, jedna snad 5 rokov vkuse vzdy sla na PN pred dovolenkou alebo po nej a pocas nej tiez a tak jej boli dovolenkove dni vzdy pripisane k dobru, kedze bola PN,v reale jej nebolo nic a veselo sa s frajerom tulala po restikach, dovolenkach...