Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
No co...
Prides tam-ak sa ti podari dostat sa do vlaku:-)Lebo v ten den su narvate vlaky...Lebo vsetci idu na Pohodu...My sme sa dostali do vlaku vdaka tomu,ze moj brat krical-Pozor,mame tu tehotnu:-)))Tak nam nejak uvolnili miesta v ulicke:-)))
Ked tam prides,cakas bud na kyvadlovku na stanici-ale tam sa nedostanes,nie je sanca...TAkze stojis na ceste a hadzes sa pod kolesa taxikom..ktore pendluju NON STOP....ked sa ti nedari,partia vzdy hodi do plena najkrajsiu osobu-nech odhali nozku alebo sa hodi taxikarovi na kapotu.Ked sa podari-si uz za vodou:-)))
Potom sa cca 30 minut presuvas pesi po celom letisku a hladas si vhodny flek na stany...
No a potom vsetkom:HURAAAAAAAAAAAAA konecne 3 dni volniiicka...papkas..tancujes...sportujes..rano si mozes zacvicit jogu...pijes pivo(pivo chodi za tebou,su tam taki typci co maju na chrbtoch sudy a capuju),vselico tam je no..hlavne koncerty,ale aj kino,krsty CD,diskoteky,rap battle,kolotoce,sporty...kopa veciiiiiiiii
Ze aky print screen si ty urobil???
:-)))
Stava sa mi to hej
V zime nieeeeeee...len si prehravam videa z Pohody...uf uz nech je leto....
I ked teraz to uz Kascak troska prehnal s cenou..avsak vie preco..aj tak bude mat OPAT vypredane...minimalne 3500 ludi ako minuly rok....
Ale celkom sa to tam stratilo
Problem bol len pri prichode uz v samotnom Trencine na stanici...