zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
No som zaskocena takouto reakciou od 1 KATTY2 ,nevies si ani precitat nazor od inych ludi,taku ubohost som uz davno nezazila ,ale co si napisala to vypoveda ,len o tvojej inteligencii.Tato tema je aj o tom kolke zeny sa nachytali na fake tabletky a je mi ich uprimne luto .A ze chcete si pomoct tabletkami a nechcete hladovat ,ale ved ako sami pisete tabletky vam sposobuju nechut do jedla a aj tak si stojim za nazorom ,ze z tabletiek sa nechudne ,ale zdravou stravou ano.Ja ,ze som uboha a trapna uz ,len ty s tym slovnikom ,ktorym urazas si vynimocna ,ze a vstup si do svedomia,ak mas dake .
Ako ospravedlnujem sa za ten vyraz ale si skuste vstupit do svedomia.
hihi11 ci jaka si pi*a sa konecne uvedom ... si uplne uboha a trapna, asi sa doma velmi nudiš ked nic ine nerobis ako sa tu chodis hadat a vysmievat druhym a ked sa fakt nudis tak chod vysivat obrazky alebo štrikovať.... Ak si si nevsimla tato tema suvisi s tym ake maju zeny s tymito tabletkami skusenosti a ne kto na to veri alebo nie, sa nestaraj do druhych co robia. Ak niekto nechce trpiet hladovkami a chce si pomoct liekami tak sa do tych ludi nestaraj.
Takze ZUZU1 ,alebo Zuzana Jur..... v roku ako si pisala ,ze mas 26 rokov teraz v roku 2014 35 rokov to nevies kolko rokov mas ,ze by nedostatkom sexu ,alebo tymi tabletkami na chudnutie ,takze blba ,sprosta a tupa to si pisala urcite o sebe a mala by si aj ty zdravu stravu jest zlepsila by sa ti plet a neurazaj ludi bez priciny ,len za to ze vyslovia svoj nazor na uzivanie tabletiek ,ty sa tiez zapajas do tem a tiez mozno nechcu ,aby si sa zapajala ,takze len tolko a zvykaj si aj na iny nazor aj ked s nim nesuhlasis .
kilečko
bez komentára
zuzu1
nedaj sa vyprovokovať
Ale aka si rozculena tak som kukla na temu kamaratka na chudnutie a kilecko fakt sikovna zenska chudne tam bez tabletiek ,ale sa z nou radia aj ine ako LADY ZUZANNA nie si to nahodou ty a vobec napis si tu ,ze mas aj 100 rokov a 100 kil je mi to sumi fuk a chudni dalej ,aby ta ten manzel z tehlickami chcel a reagovat nebudem na teba ci uz mam rokov viac ,alebo menej ,ale ROZUMU urcite mam viac od teba
a už sa nenamahaj ja už nečitam a nereagujem na tvoje komentáre
hihi 11 či kilečko tak teraz som som sa schuti zasmiala pobavila si ma nemaš pravdu že v teme KAMARATKA NA CHUDNUTIE nie su blbé ženy ja jednu poznam a to si ty no ale si riadne sprosta a tupá to kde si prosím ťa nabrala taketo nezmysly ? Takže ked ta to tak velmi zaujima mam 35 rokou ,výška 173 cm ,73 kg a do témy ktoru si napisala som nikdy neprispievala Ty sa moja radšej poriadne najedz lebo ti to asi od hladu udiera na mozog,nemam slov zajdi k neakemu odbornikovi ktory ti pomôže lebo ti to z tej tvojej zdravej stravy už hrabe urážaš a ubližuješ tu ženám UVEDOM SA !!
ZUZU 1 TAK TY MAS 26 ROKOV
sedave zamestnanie ,ale sportujes pravidelne a z nadvahou nemas problemy tak naco su ti tabletky na chudnutie ,ale komplex asi mas ,ked prispievas do temy MASTURBACIA VERSUS SEX a mas pravdu ja teda nemam zapotrebu radit zenam ,ktore nechcu pochopit ,ze z tabletiek sa nechudne .ale ty asi ano nepredavas im nahodou tie tabletky ty .....