Mnohe sa trapime kvoli postave a radi by sme schudli rychlo a bez pohybu. Ja som tiez vyskusala mnoho diet, ale najprospesnejsia pre mna bola 5 -dnova ryzova kura na precistenie organizmu a teraz sa pravidelne stravujem 5xdenne.Zacala som aj cvicit - pilates cviky. Su sice narocne, ale stoja za to.Chcela by som sa opytat aj na vase skusenosti s tymto cvicenim.
Pilates
klifton - mne to neprislo :(
poslala som vam to, ale pottrebujem vediet, ci vam to prislo
kacenna - neviem, ci si ta ista kocka, ale na toto meno som posielala na str. atlas
juuj..aj ja by som rada tie cviky..tak velmo pekne prosim :-)..na:bea_ver@azet.sk
ked tak na to pozeram, nebudem jedina, kto bude prosit o tie cviky... 12345632@azet.sk
Dakujem
Prosím pošlite mi to niekto na kacenna@centrum.sk. Ďakujem.
Klifon, alebo aj ostatne babenky, ktore to uz od neho maju, mozete mi to poslat na sibirienka@centrum.sk budem super povdacna
ahoj klifon.
viem, že ti sem píše z nás veľa a prosí o zaslanie. ja som ti tiež písala, ešte na začiatku, no bohužiaľ som to nedostala.
neviem, možno si mi to nevedela poslať alebo som mala preplnenú schránku.ak by si mohla poslať bola by som veľmi vdačná...môj mail:bubukus@pobox.sk
vopred ti dakujem:)