Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

ide to!

Ahojte,no predovšetkým by som určite nejedla žiadne prípravky.Je to chémia.Dnes je mesiac, ako som začala chudnúť.Stále doobeda jem len ovocie.Jedno v akom množstve.Stále sa teším na obed, ale delím mäso od zemiakov od ryže.Stále si poobede dám aj koláč alebo sladkosť.Jediný pohyb je na vzduchu rýchla chôdza.Vážne, kilá idú dolu!!!Stále mám doma množstvo jabĺk.Ak ma aj prepadne iná chuť, kľudne si dám, no v menšom množstve.Nemám s tým problém, lebo žalúdok si za mesiac zvykol.Myslím, že si musíš položiť otázku, či je pre Teba jednoduchšie cvičiť,alebo neobjedať sa.Ale keď si predstavíš aká budeš kočka keď schudneš,tak to hádam vydržíš.Uvedom si, že je to dlhodobý proces.Tak radšej hneď neskáč na váhu, aby Ťa to neodradilo.Držím palce!

elena348

ja na chudnutie vrelo odporucam produkty herbaliffe..mam s nimi skusenosti a vysledky su vyborne a hlavne trvale...produkty su bezpecne uz od deti adoporucuju sa aj pri roznych zdravotnych problemoch

dominika0807

Bez pohybu natrvalo nezvykne nikto. Je mi luto, ak si pohodlna, nedostanes sa dalej. A nejest a hladovkovat sa ti len ublizi.
Zo zaciatku vynechaj mhd a auto, kam mozes chod peso! Postupne rychla chodza a postupne cvicenie s vlastnym telom.
Clovek si na pohyb zvykne, lebo pride na to ze sa po nom citi super (pri pohybe sa ti totiz vyplavuju do tela endorfiny-hormony stastia). Takze staci sa len par krat premoct a cvicenie ta bude bavit.
Samozrejme stravu uprav. Ak mozem poradit, jedine co sprav vyrad z jedalnicka vsetko pecivo a sladkosti!!! Je to tazke ale ta obeta stoji za to :-)
Tak smelo do toho, drzime palce! :-)

sweater

alcyon ked mas pisat blbosti tak radsej si to nechaj pekne len pre seba, este tu tvoju "radu" zobere niekto vazne..

devila

Diétujem,vlastne zdravšie sa stravujem,cvičím a pohybujem sa veď mám 2och drobcov.A pomaly ale isto ide váha dole:-)

camon

sorry ale bez diety,cvičenia - pohybu a bez chcenia neschudneš. Najlepšie na chudnutie je konzumovat viac zásaditej stravy , samozrejme pohyb a dodržiavat tieto dve pravidla. Jednoduche a učinne pravidla maju len jednu chybu hlavne pri zasaditej strave. Takmer vždy zviťazí chutná slovenská strava.

karmina

ahojte, prečítala som polovicu tejto diskusie a viac už nestíham. devila, píšeš, že sa nevyhováraš, ale vyhováraš sa. ked chceš schudnúť, potrebuješ v prvom rade poriadne odhodlanie...ako píšeš, deti ti chodia do školy a do škôlky, tak ako to, že nemáš čas sa najesť? musíš jesť cca každé tri hodiny, RAŇAJKOVAŤ, a vždy sa najesť len tak do 80% pocitu sýtosti...jesť pomaly a jedlo rozžuť na tektinu... tým, že doobedu neješ, možno máš pocit, že je to super, že tak zhodíš, lenže hlad a chute ťa dohonia práve večer..uvidíš, že ak budeš pravidelne jesť a nejesť sladké, tak to večer budeš lepšie zvládať... musíš mať pred očami cieľ a ovládať sa. Proste musíš, žiadne že nevládzem a pod.. ak si príliš unavená, tak si poobede na polhodku ľahni... úplne do kľudu a uvidíš, že po pol hodine budeš ako znovuzrodená... to mám odskúšané. a hýbať sa tiež musíš, ak nemáš čas ani na nejaké domáce cvičenia, tak sa hýb s deťmi, vybehaj sa s nimi v snehu, v lete na lúke, "pošaľ" sa s nimi poriadne... alebo si potancujte spolu... pozri, ja mám dieťa a týždenne robím v priemere 6 tort,, milujem sladké, ale proste nemlsám krém, ked plním, ani marcipán, ked poťahujem.. viem, čo by to so mnou urobilo, lebo raz dva dokážem pribrať... niekedy je to veľmi ťažké, inokedy menej, odolať sladkému krému s čokoládkou... ale musím.. lebo tá chvíľka sladkého potešenia mi nestojí za blbý pocit, že vyzerám jak hurkoviny v oblečení.. moja váha nie je ideálna, ale pred rokom som delenou stravou zhodila z 93kg na 72kg v priebehu pol roka... a žiadne, že sa nedá deliť, tiež som manželovi a synčekovi varila stravu normálnu a k tomu tie torty... takže šup šup, nič nie je zadarmo a štíhla postava už vôbec nie-aspoň teda pre nás, čo na §u nemajú predispozície.... držím ti palce, ideš!!! :)

devila

Bavlnka,trošku jemnejšie sa to dá tiež povedať,nemyslíš?Nakopla som svoj zadok a menej žeriem a mám 2kg dole,takže snahu mám a aj niečo preto robím.Hanadeka ty si na tom ako?