Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

CHIARKA

CICA NEZER A HYB SA A SEXUJ.JA MAT TVOJU VAHU TAK SA S TEBOV ANI NEBAVIM.MAM 33 ROKOV,DVE DETI 6-4R 163 VYSKA A 45 KYL.NIE SOM ANOREXICKA A PRIBRAT NEMOZEM

devila

No,najradšej sa vážim ráno,vtedy moju váhu milujem:-)Kilo mám dole po týždni,nestála som na váhe týždeň,tak som asi schudla.Sladké si odopieram,aj to vyprážené,dala by som si taký fajný rezeň už,ale zatiaľ odolávam.Dnes som si dala fajnú prechádzku po úradoch,po meste vybavovačky,aspoň som niečo som pre seba urobila.Hanadeka,aj ja prežívam podobné stavy ako ty,to pozná veľa žien,niesi sama.Depky z jedla tomu hovorím.Ale nejaké brutálne zmeny,že prestanem jesť naraz všetko,tak to nie.Postupne to chce vylučovať nezdravé.Alebo skús nekombinovať jedlá,napr.skús delenú stravu.Pri nej sa dá pekne schudnúť.Sa mi dobre hovorí,keď mám dole len kilo:-)Pri tej delenej som pekne zhodila.Ja mám teraz roboty prevyše,tak ani nesledujem poriadne čo jem,ale to sladké fakt vynechávam aj keď ma už riadne "kare" niečo si dať.A to mám pred "jahodami":-)

maruska123

sweater ved ano, vazit sa ma rano, ked clovek ide na malu a idealne aj na velku potrebu

samozrejme, ze tvoja vaha zalezi aj od aktualneho obsahu tvojho zaludka a criev..a hlavne ked nejdes na wc

maruska123

hanadeka ako sa hovori, jeme preto, aby sme zili, nie zijeme preto, aby sme jedli

tiez som bola ako ty, ale uz nie..teraz uz stravu neriesim..uvarim si zdrave jedlo a doslova si na nom pochutnam, nech si ludia okolo mna jedia co chcu

hanadeka

ja na to kaslem,cely den mam depku z toho,ze si nemozem dopriat vsetko jedlo na co mam chut a sledovat ci schudnem alebo zase nie..
po tolkych dnoch si zase doprajem vsetko to,co som si akoze nemohla dopriat a som tam,kde som zacala,ak nie s kilom opat navyse..kokso na hlavu

sweater

gratulujem ale inak ako to funguje ze schudla som 1 kilo, ja ked sa napr. odvazim v priebehu dna 3 krat, tak mam raz kludne 73, dalsi raz 74, potom kusok pod 73, ako napr, ked sa vazim rano, obed a vecer nie 3x za sebou :D a vaha je 100% funkcna

sloniatenko

ahoj devila gratulujem k timu 1kilu :) i ja chudnem a je to tazsky boj..ten pocut unavy velmi dobre poznam a to nemam ani deti. musime to zvladnut ja chcem dat dole asi 15kil ktore som pribrala .mam 165cm a 68,4kg.moja tema je kto bude chudnut so mnou ak by si chcela kuknut :)