rodina

Príspevok v téme: rodina
Brenda

mam priatela sme spolu skoro rok mam ho rada je to dobry clovek a viem ze by mi nikdy nechcel zle ale moja rodina ho odmieta.teda zo zaciatku im to bolo jedno a celkom ho mali aj radi ale teraz je to ine.otec mi povedal ze je moc podozrievavy a ze s nim by som to mala v zivote velmi tazke a ze ci s nim chcem aj zit lebo moj priatel uz robi plany do buducnosti.neviem co mam robit ked s nim niesom a piseme si cez internet tak citim ze to neni ten pravy ale zase nemozem povedat ze ked sme spolu tak citim opak no ano trocha ano ze je to super medzi nami ale z casti nie pretoze ma stale nezmyselne otazky a to ma dokaze vytocit.nasi mi vzdy vedeli dobre poradit vsak rodic vie najlepsie tak neviem ci dat na ich radu a rozist sa alebo este pockat.

Brenda

Leela333
nie v pohode.:) ale ked to tak boli stale mi je do placu s toho..:( mali sme plany a teraz su prec.:( a ci stretnem nejakeho dalsieho je otazne.:/

Leela333

Ja si myslím, že si dobre spravila. Vždy to bolí, ale tá bolesť časom prejde a ty stretneš niekoho iného.

Byť s niekým len zo strachu je hlúposť. Taký vzťah nikdy nemôže byť šťastný, nič v zlom, ale viem, o čom hovorím.

Inak pardon, že sa vám miešam do debaty, ale nedalo mi to :-)

natusa42

brenda počuj,este si to rozmysli ..proste,ja tiez som pevne rozhodnuta,ze sa s nim rozidem s tym svojim,ale jednoducho ja to nedoakzem akosi spravit,strasne sa toho bojím :( bojim sa,co vyvedie...viem,ze by som mala nanho srat,ale ked to nejde !!:(:( sakra ...neviem,ako dalej absolutne ,vobec..proste som na dne :(:( z toho ...ale ty ak si uz o tom presvedcena,tak to sa nim ukonci ..inak .ale musis si byt ista ..musis byt pevne rozhodnuta,aby si to nepokazila ..a aby ta neobmakcil ..chapes...a samnozrejme mala by si si byt ista,ze ho uz nelubis...daj vediet,co sa udialo :)

Brenda

natusa42
tak isto to citim ja slabsie..:/ uz mi je vsetko cudzie vazne ako kamosa ho beriem..:( mam ist zajta von a aj na disko ale nechcem ..:/ chcem ist uz sama som asi kruta ale to sa v zivote stava kamoska mi povedala ze sa mam rozist a nemyslet na to co bude s nim ..:(

natusa42

brenda ja mam o chvilku 20 rokov ...ale na tom nezalezi ..kolko mam rokov ,ale idem sa zo vsetrkeho zblaznit ---totalne ..mna uz nic nezaujima...citim to aj ja,ani nie,ze slabsie,ale proste citim,ze nas vztah nema absolutne ziadnu buducnost,zbytocne je vsetko s nim,a treba to pochopit-len proste ja si to stale neviem akosi zafixovat v hlave,ale nenormalne trpím,jak Pilát :(:(:( toto si myslim,ze nezasluzim :( .....ale ja neviem,ako sa s nim mam rozist,netusim proste

Brenda

tak to ano...tak ja neviem co uz mam robit? ja som za to ze kazdy svoj cas a tak chapes..ako hej robim trocha take veci asi zrejme ale mne by to nevadilo kebyze to aj on robi.:( som smutna pretoze uz necitim k nemu to co predtym je to cim dalej tym slabie a slabsie..chcela by som chodit viac von s kamoskami a kamosmi a tak a nebyt s niekym viazana a trocha aj obmedzovana...:(

natusa42

brenda ..mas fajn,ze ti rodicia nekydaju do toho a nekibicuju,lebo mne pilia usi denno denne,normalne mi sceny obrovske robia a povedali,ze " ma vyzenu z domu,ak sa zanho vydam " .--ze nech idem s nim aj pod most ..
moji rodicia si prilis prisni ludia ...na mna ..:(:(
proste neznasaju ho,nemozu ho vystat :( lebo nie je podla ich predstav a je z chudoby ..a ja som z bohatej rodiny vies..

to vazne ?uz by soi sa s nim rozisla ?ja sa bojim s nim rozist,lebo proste bala by som sa scen atd :( vies...toto jednoducho ,sa desim toto :(:(je to mozno odo mna detisnke,ale ja sa bojim toho,modlim sa,aby si nasiel bud inu,alebo ja ineho,ktory ma pred nim " ochrani ",lebo viem,ze on by sa nam nestaral zase do noveho vztahu,kebyze si najdem ineho,len tretia osoba to moze rozriesit ...u nas,my myslim,ze to nedokazeme..
preco by si sa s nim teraz dokazala rozist ???

zasluzime si krasne vztahy,sme mlade,mali by sme byt stastne ..mali by sme prekypovat stastim,lebo mladost sa nam uz nevrati,a nie trapit sa vztahmi ,ktore nikam nevedu,eln proste to sa nedá..ked toho cloveka mame rady....
a ziarlivy je teda dost,ten tvoj,ako vidim...ako ja tiez mam ziarlivca,ale ten moj je slaby odvar ako vidim --a ziarlivost nikdy nie je dbra,samozrejme (!!) pozor,ak nie je opodstatnena...ale ak sa dievca pozera po chlapcoch naschval flirtuje s nimi ( co myslim,ze ty to nerobis),tak potom ma dovod na ziarlenie,vies bez vetra sa listok nepohne...

ale ako ,myslim,ze aj moj partner je velmi zairlivy,lenze ja som ho varovala,ze ziarlivostne sceny nestrpim,tak sa kroti hrozne ( lenze mozno to aj bola chyba ho vystrihat pred tym,kedze teraz sa konroluje -vies- v mnazlestve sa nebude)

Brenda

tak nasi do toho nerypu ale povedali si svoj nazor mama mi povedala ze ho mam naucit aky ma byt ale ja nechcem chlapa ucit ja chcem aby uz vedel sam co a ako..a ano slubil mi ze uz taky nebude ale neviem stale ziarli..:( ale vies co ma napadlo ze my by sme sa mali stale tesit na tych nasich chlapu vies proste malo by to byt stale take pekne a nie len obcas to potom asi uz nevydrzi..si myslim teda..:/...on totizto chce vediet vsetko co robim kde som vsetko ked som si vytvorila novy nic na pokeci hned zacal nadavat a tak.prv sme mali spolu hesla na fb ale ja som mu tam nikdy nesla...zato on uz vela krat a mne to uz liezlo na nervy lebo ked som chcela popisat z kamoskami tak on to videl..tak som si zmenila heslo a zase nadaval ze mu nieco tajim.ja neviem kazdy ma na to iny nazor no ja som toho nazoru ze par by mal mat aj svoje vlastne veci a tak...a co sa tyka toho rozchodu tak ja keby ze sa mam snim rozist druhy krat tak to uz spravim aj ked by to malo velmi bolet..lebo ked sa nieco stane raz,dvakrat ci viac krat tak sa to uz nezmeni...a to je bohuzial tak.je to tazke ale predsa sme mlade a mame vela moznosti na vyber toho spravneho chalana podla nasich predstav..:)