rodina

Príspevok v téme: rodina
Brenda

mam priatela sme spolu skoro rok mam ho rada je to dobry clovek a viem ze by mi nikdy nechcel zle ale moja rodina ho odmieta.teda zo zaciatku im to bolo jedno a celkom ho mali aj radi ale teraz je to ine.otec mi povedal ze je moc podozrievavy a ze s nim by som to mala v zivote velmi tazke a ze ci s nim chcem aj zit lebo moj priatel uz robi plany do buducnosti.neviem co mam robit ked s nim niesom a piseme si cez internet tak citim ze to neni ten pravy ale zase nemozem povedat ze ked sme spolu tak citim opak no ano trocha ano ze je to super medzi nami ale z casti nie pretoze ma stale nezmyselne otazky a to ma dokaze vytocit.nasi mi vzdy vedeli dobre poradit vsak rodic vie najlepsie tak neviem ci dat na ich radu a rozist sa alebo este pockat.

Ali bali

Veľký pozor na žiarlivca !
Kolegyňa má takého muža , nemá šancu normálne žiť :-(
Stále ju kontroluje ,z práce musí ísť priamo domov . Žiadne stretnutia s kamoškami , ani firemné akcie , spoločné víkendy na chate . Stále je na telefone , aby mohla byť kontrolovaná. Volá jej z práce , či je doma , ona musí dať dieťa k telefonu ako dôkaz .
Dobre si rozmysli , či chceš zažívať niečo podobné , ak nie , rozíď sa s ním , kým je čas .

Brenda

regina92
tak mam 22 pomaly uz 23.A ci si viem predstavit spolocny zivot tak ano pretoze je sikovny,pomaha v domacnosti a snazi sa ale velmi ziarli a skoro kazdy den sa ma pyta rozne otazky a chce odomna pocut pravdu aj ked mu ju hovorim.mam pocit ze mi neveri aj ked on tvrdi opak a toto ma strasne hneva nemam na to uz nervy.aj mu to poviem on sa mi ospravedlni a na druhy den je to to iste.a co sa tyka mojich pocitou tak su tak pomiesane ako este nikdy predtym. z casti ho mam rada a chcem byt s nim ale z druhej strany by som zase bola sama a uzivala si zivota a spoznavala novych ludi.on mi dost casto hovori ze si ma chce zobrat a ze chce mat somnou deti ale podla mna rok je dost mala doba na take reci ci sny.ci sa mylim? v poslednej dobre sa ale sama seba pytam stale dokookola ze ci sa to zmeni ta ziarlivost z jeho strany alebo nie pretoze to nieje v norme.

regina92

Milá Brenda, neviem koľko máš rokov a na koľko je vážny váš vzťah. Ak si tvoj priateľ robí plány do budúcnosti a tebe sa to nepáči, mala by si mu to povedať. Aby si nerobil predčasne nejaké ilúzie, ktoré by ho mohli neskôr aj zraniť a sklamať, keďže necítiš že je "ten pravý". To či je pre teba pravý zistíš tak, že si predstavíš spoločný život s ním, v jednom byte, okolo vás sú vaše deti, spoločné radosti ale aj útrapy a problémy.. Ak si to dokážeš predstaviť, tak si na dobrej ceste.
Čo sa týka rodičov a ich názoru na tvojho priateľa, ak si budeš istá, že je ten pravý, tak si myslím, že ich názor na tom veľa nezmení. Veľa šťastia.

Leela333

To máš tak, možno ti niečo napovedá, že s ním nemáš byť, preto máš ten pocit, keď nie ste spolu. No keď si s ním, tak tie pocity zasúvaš do kúta, lebo ti je s ním dobre a si tak trocha zaslepená ;)

rony26

"...ked s nim niesom a piseme si cez internet tak citim ze to neni ten pravy ale zase nemozem povedat ze ked sme spolu tak citim opak no ano trocha ano..."
tak toto neznie dvakrat presvedcivo

dana660xz

tvojim rodičom nebude nikdy žiaden dosť dobrý, veď si predsa ich dcéra :) a žiješ svoj život nie život svojich rodičov . musíš plniť svoje predstavy nie svojich rodičov. napríklad: rodičia môjho otca nesúhlasili so svadbou s mojou mamou, lebo je od neho o 7 rokov staršia a mala dieťa z prvého manželstva. napriek tomu sa vzali a sú spolu už 27 rokov! :D

J111

Never rodičom, ver len sebe! Rodičia ti povedia len svoj názor, nič viac. A čo ich je do toho s kým ty budeš žiť. Ty necítiš, že je ten pravý, tak čakaj na toho pravého a možno sa dočkáš:D alebo lepšie na princa na bielom koni.