mam priatela sme spolu skoro rok mam ho rada je to dobry clovek a viem ze by mi nikdy nechcel zle ale moja rodina ho odmieta.teda zo zaciatku im to bolo jedno a celkom ho mali aj radi ale teraz je to ine.otec mi povedal ze je moc podozrievavy a ze s nim by som to mala v zivote velmi tazke a ze ci s nim chcem aj zit lebo moj priatel uz robi plany do buducnosti.neviem co mam robit ked s nim niesom a piseme si cez internet tak citim ze to neni ten pravy ale zase nemozem povedat ze ked sme spolu tak citim opak no ano trocha ano ze je to super medzi nami ale z casti nie pretoze ma stale nezmyselne otazky a to ma dokaze vytocit.nasi mi vzdy vedeli dobre poradit vsak rodic vie najlepsie tak neviem ci dat na ich radu a rozist sa alebo este pockat.
rodina
najdolezitejsie je prestat na to mysliet. lebo dokedy myslis, dovtedy ta to sere.musis sa na to vybodnut a basta.
yapon
hej to mas pravdu.musim na to kaslat.a aj budem,nebudem uz nic riesit lebo taketo absurdne problemy mat to je az smiesne.
tak kasli na to, prosim ta -vies kolko takych situacii este zazijes, co si robis starosti. nech sa segra zduva, ved ju to prejde. mysli radsej na nieco ine. pusti si dobru hudbu a vyprdni sa na chvilu na cely svet. a prejde ta to. dolezite nie je to, co sa deje, ale ako to ty prezivas. a to mozes zmenit.
yapon
hej je to tak bol to ziarlivec a uz s nim niesom ani v kontakte lebo mi nedal pokoj ani po rozchode.a momentalne riesim inu vec.ze som nieco riesila s kamosom a moja sestra sa to dozvedela a teraz sa na mna urazila lebo ze ona ho chcela riesit ale pritom ma priatela.a nerozumiem tomu.:(
no mne stacilo ze som si precital tu tvoju temu a myslim si to iste co tvoji rodicia. ze totiz je to ziarlivy clovek. ja mam takeho brata. on je so segrou dvojca a obidvaja maju svoje muchy, vsak aj ja urcite, ale obidvaja su taky podozrievavi stale sa musia o vsetkom tisickrat uistovat a overuju si to atd. lezie to dobre na nervy. brat ked mal frajerku tak sa jej donekonecna vypytoval na toto a hento a stale mu nebola dobra odpoved az sa s nim rozisla. nasiel si druhu a zacina to iste. a segra na svojho frajera ziarli jak sibnuta stale ho sleduje a stale podozrieva ze nieco zamysla a neveri mu. myslim ze aj na nu sa za chvilu vykasle ale je velmi pekna a to asi ho pri nej drzi len neviem dokedy. taki ziarlivi ludia dokazu aj ublizit som videl niekedy segru ako zurila keby sa nebala tak toho svojho aj otravi. ani mu nezavidim ked ju necha bohvie co si na neho vymysli. ja by som s takym clovekom nechcel chodit.
ja uz nikdy nic nechcem riesit vobec sa to neoplati...:(
Leela tak mi daj mail :)ak ta mozem poprosit,alebo mi odpis ,co som sa ta pytala na moj --zasnivanadosnivala@azet.sk
tam ma najdes ..
a napoly,no asi tak,ze sme sa strasne pohadali ..neskutocne ..ja som hroizne plakala,mala zachvat placu doslova,vsetko mu vytkla,co citim,ako sa citim zle kvoli nemu a tak ..a povedala som,ze v takom vztahu nedokazem vydrzat viac,ze ma dusi,ze nemozuem,ze nevidim jeho buducnsot ..a odisla som..
a on mi hned vzapati asi o hodinu pisal,ze ako ma miluje a tak,on nepochopil,ze to bol rozchod..takze asi tak ..
Čo je to napoly?
No, len budem dúfať, že ostaneš pri svojom rozhodnutí a nenecháš sa ním zlomiť...
Ja som na tom rovnako. Síce od rozchodu s mojím prešlo pol roka, nechcem ho vidieť, nechcem si s ním písať, nechcem ho stretnúť ani sa s ním rozprávať. Necítim k nemu už ani lásku, ale ani nenávisť, no nechcem si pripomínať, ako mi ublížil proste tým, že ho stretnem.
A natusa, nechcem tu rozmazávať také osobné veci... možno keby si mi napísala mail a tam sa ma môžeš spýtať na čo chceš.
nepoc hopila som dobre ...čo tým myslíš Brenda ...dobre sai urobila,že si si ho odvsade vymazala,ja by som to asi nikdy nedokazala ,ja slaboch ..
inak vcera som sa aj ja tak napoly rozisla s mojim.,...baby,mdrzte mi prsty aj na nohach,aby som ostala silna,a neoblomna,asdpon ako ty Brenda
natusa42
vymazal som si ho z internetu a zo vsadial vazne sa to neda byt s nim kamaratka nemam uz na to nervy aby mi pisal ze ked sa viackrat sklamem (popalim) a budem sa chcet vratit uz nebude sanca a preto sa ma teraz pyta ze ci sa chcem vratit lebo on ma miluje. to je podla mna ciste vydieranie.aky mate baby na to nazor?