rodina

Príspevok v téme: rodina
Brenda

mam priatela sme spolu skoro rok mam ho rada je to dobry clovek a viem ze by mi nikdy nechcel zle ale moja rodina ho odmieta.teda zo zaciatku im to bolo jedno a celkom ho mali aj radi ale teraz je to ine.otec mi povedal ze je moc podozrievavy a ze s nim by som to mala v zivote velmi tazke a ze ci s nim chcem aj zit lebo moj priatel uz robi plany do buducnosti.neviem co mam robit ked s nim niesom a piseme si cez internet tak citim ze to neni ten pravy ale zase nemozem povedat ze ked sme spolu tak citim opak no ano trocha ano ze je to super medzi nami ale z casti nie pretoze ma stale nezmyselne otazky a to ma dokaze vytocit.nasi mi vzdy vedeli dobre poradit vsak rodic vie najlepsie tak neviem ci dat na ich radu a rozist sa alebo este pockat.

Brenda

rony26
mas absolutnu pravdu.neviem ako sa snim ma rozist a ze domace prave maju byt samozrejmost to viem ale ja som takeho chalan este nemala tak to beriem ako plus. aano citovo ma zneuziva to je pravda.viac krat som sa snim chcela rozist a aj som mu to povedala ale zacal plakat a tak a hovori ze ked sa rozideme ze necha skolu a pojde domou on nebyva v Ba.a mna to potom obmekci lebo nechcem aby nehal skolu a vazne neviem co mam robit zrejme bude lahsie ak z mojej strany to uz nebude take a bude to pre mna lahsie sa snim rozist ak uz k´nemu nebudem nic citit.ci?a este sa aj bojim toho ze ako sa bude spravat pri tom rozchode teraz,nechcem aby ma nadalej otravoval a citovo si ma k sebe zase priputal.:(

rony26

to ma byt samozrejmost, ze partner pomaha pri domacich pracach, nie nieco vynimocne...okrem toho, to co si pisala nizsie nie je zdrave spravanie z jeho strany a ak cakas, ze sa to bude zlepsovat tak ee, naopak...ja by som povedal, ze tvoj problem je, ze nevies ako sa s nim rozist...mne sa zda, ze ta citovo zneuziva a naplno by sa to ukazalo pri rozchode, kde by presiel od placu cez nervove zrutenie az k teme, ze jeho zivot uz nema bez teba zmysel...nemozem si pomoct z toho co si o nom zatial napisala mi to tak vychadza

Ali bali

Ano , hľadáš niečo dobré na ňom , no to , že upratuje nie je veľká výhra .
Raz ti to bude vyčítať , že on vysával , a ty si to využila a práve sa pozerala z okna na svojho milenca :-)))

tpch

Brenda, ved ty si sa uz vnutorne rozhodla s nim rozist, len si to chces podlozit aj reakciami okolia...daj sama na svoj instinkt. Ziarlivec je mimoriadne zla karta pre spolocny zivot.

Ali bali

39 o pár dní :-)
Ja nemám osobnú skúsenosť s žiarlivcom našťastie . Trebárs mám jednu kamošku , ktorej priateľ tiež prehnane žiarli , no ona mu k tomu občas dáva podnet...

Brenda

ali bali:
mas zrejme pravdu a aj to ze neviem ako dalej ci mam snimj ostat alebo nie.pytam sa to skoro vsetkych ktori ho poznaju a viac ludi mi poívedalo ze sa mam rozist. ale je to take zvlastne lebo ktory chlap v dnesnej dobe ti pomoze v domacich pracach a tak?neviem ako uz dalej.Mozem sa opytat kolko mas rokov?

Ali bali

No , horšie ako som si myslela :-(
Skonči s ním , určite sa nezaväzuj .
Kolegyňa uvažovala o rozvode , no skončila na psychiatrickej klinike , po pol roku marodky sme nemali odvahu pýtať sa na podrobnosti ...
Ty si spoločenská , rada sa bavíš - nebude to v budúcnosti s ním ľahké , skôr nemožné
V tomto prípade si myslím , že tvoji rodičia majú pravdu .

Brenda

Ali bali:
a plati to aj ked npr som vonku s kamoskou a on mi zavola poviem mu to kde som a hned sa urazi ze preco som aj jeho nezavolala a ze c i sme tam len ym dve a tak aj ju som mu musela dat k telefonu.alebo mi vselico vycita to ze preco mu sama od seba nezavolam preco to preco hento a tak,stale sio najde nejaky problem.ked sme spolu je to ako tak dobre ked sa ma nepyta hovadiny je to dobre aj sa zasmejeme a tak..ale akonahle uz niesme spolu ale kazdy je napr doma tak mi vola a pise na nete ako keby sme spolu neboli mesiac.on je totizto nazoru toho ze by partneri mali byt stale spolu ja som zase toho nazoru ze kazdy musi mat aj svoj priestor, ale on to nedokaze pochopit.