Bratranec a sestranica, je to incest?

Príspevok v téme: Bratranec a sestranica, je to incest?
niccol

bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....

J111

A ja si pamätám, čo som písal? Mne je to ukradnuté, že mi mažú témy, v podstate som písal asi od veci, ako to robím aj tu. Ale dobre vedieť, že príspevky niekto číta. Ja si čítam len svoje a posledný, čo kto napíše.

niccol

no uz len VAS BY SOM SI BRALA K SRDCU..ja som sem neprisla pisat sloh ja som len chcela vediet odpoved na moju otazku...a zato ze niekomu vymazavaju temy tu zo seba nemusis robit debila :) ci taky si asi stale ci ??:)

J111

Moja babka ma zajtra narodky, už začína byť trochu senilná, ale inak je srandovná. Dosť je ale prefíkaná. Vidíš, teraz píšem o svojej babke:D Mňa to dajak netankuje, čo píšem. Čo viem:D

J111

Jój, však sorry, kašli na to. Čo ja viem, čo píšem, čo ma napadne:D Ber to len tak ako to príde. Aj mne už naložil jeden čudák:D Mám si to brať hneď k srdcu?

Ali bali

Moja babka a dedko boli naozaj taká ďaľšia rodina , to je pravda ... A dve hlavy nemám , stačí mi aj jedna občas nepoužiteľná :-D

niccol

prepacte pani dokonali :)) som nevedela ze tu su taky profici... :)si myslite ze ste akoze zaujimavy :)to aj doma takto kazdeho poucujes pan dokonaly:)