Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

biela mačka

Teraz vážne..asi budem súhlasiť len so sexuálnym vzťahom samozrejme s ochranou, lebo nie som blbec, bojím sa totiž normálneho vzťahu. Totiťž sa hovorí, že žena si nájde takého partnera ako je jej otec a môj otec je síce ochotný, ale strašne urážlivý a keď sa mu niečo nepáči, vypráva o tom aj pol hodiny furt dokola a býva často nervózny. Lenže ja keď som nervózna, tak to samu nepáči.

asdfg

Raz na diskoteke mal o mna zaujem jeden chalan, ktoreho meno som v ten vecer vobec nevedela. Bol to taky nevinny flirt, ked chlapec odisiel domov, mala dom dalsieho. Potom si ma ale pridal na fb a nejako sme si zacali pisat, az sme zacali spolu chodit vonka a neskor sme sa dali dokopy :) Neviem ci sa toto tiez pocita:P

asdfg

Raz na diskoteke mal o mna zaujem jeden chalan, ktoreho meno som v ten vecer vobec nevedela. Bol to taky nevinny flirt, ked chlapec odisiel domov, mala dom dalsieho. Potom si ma ale pridal na fb a nejako sme si zacali pisat, az sme zacali spolu chodit vonka a neskor sme sa dali dokopy :) Neviem ci sa toto tiez pocita:P

asdfg

blondula

maruska...on keby hral aj v nejakej telenovele tak by bol proste bozsky !! :P dufam ale,ze take sa nikdy nestane !!! :DD

jajka001_

johny je super vo vsetkom
pozerala som Strach a hnus v Las Vegas a az na konci som zistila ze tam hral hlavnu postavu:)) vdaka titulkom. taky bol zamaskovany