Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
tam pise kedy ju vysielali sku si to najst...
Niekto sa zoznámil aj tak:D Jednoduchá odpoveď.
biela mačka bola v akej zmenarni? čo chodi/la na stvčke? pls, dajte sem niekto link, rada by som to mrkla i ja. nejde mi stále do hlavy, že ako môže vyzerať a aká je žena, čo sa chová takto :D
Nechcem robit nejake psychoanalyzy, lebo do toho nevidim, ale ked som si vtedy pozrela tu zmenaren, tak ja mam pocit, ze macka je taka aka je aj kvoli svojej mame.. neviem to vysvetlit, ale nejak tak na mna posobila, ze aj oni z casti mozu za to aka je macka teraz a tymto, ze potrebuje v 37 rokov sa spytat ci moze spat mimo domu, to len potvrdila..
ona uz ina nebude.. a chlapca si najde tiez len podobne mentalne zaostalejsieho ako je ona.. lebo toto normalny jedinec nepise..
ze cele zle :DDDD
jezisove nohy co tu uz riesite zas :-)) cele zle!
hahaha....tak to je sila ze co poviem doma...macka co mas 15 rokov???
máš 37 a riešiš čo by si povedala rodičom doma???:D:D:D:D:D
toto fakt nemyslis važne, že?:D:D:D
Všimla som si, že je tu na stránke téma
o nezáväznom sexuálnom vzťahu. Dajme tomu, že mi jeden napísal (už sme sa 4x stretli), že sa mu páčim a chc so mnou stráviť noc. A vraj je ochotný ísť na testy. Lenže sútu dva problémy. Či mu mám písať len maily, alebo aj zavolať (neviem totiž, či má moje číslo, lebo naposledy sme sa videli v júli a vtedy som ho niekam poslala)a po dalšie, ja bývam u rodičov, on u otca a keby som mala byť v noci inde, čo by som povedala doma? On vraj nie je nastavený na normálny vzťah a ked nad tým uvažujem, ja sa tiež bojím reálneho vzťahu. Inak keby som mu zavolala, neviem, či by somn evyzerala ako nadržaná. Inak páči sa mi aj další, s ktorým som sa stretla raz zatiaľ, ten mi poslal sms, že budúci týžden zavolá. Tak uvidíme, ja by som aj volala prvá, len aby si niečo o mne nemysleli.
biela macka, tvoje dusevne postihnutie je urcite dedicne...