Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
Ospravedlňujem sa, písala som to narýchlo a neuvedomila som si tú chybu ;-)
A ty po desiatich minútach poznáš človeka? Vieš ho tak dokonale odhadnúť?
Práve TU robíš chybu. Si plná predsudkov voči ľuďom. Človeka nemôžeš odhadnúť po 10 minútach, počas ktorých môže od nervozity tresnúť nejakú blbosť a ty si to hneď nejak vyložíš. Takto to nefunguje. Ja mám teraz priateľa, ktorý na mňa na začiatku nášho stretnutia pôsobil ako príliš sebavedomý sukničkár, ale časom som ho spoznala a zistila, že taký vôbec nie je.
Odpíšeš človeka po pár minútach alebo po pár dňoch... Čuduješ sa potom, že si sama? Zmeň trochu svoje správanie a potom tie tvoje stretká začnú vyzerať ináč ;-)
biela mačka má rada úprimnosť :D ale len keď je ona akože úprimná k tým všetkým "hajzlom" chlapom, ktorých stretáva:)
Fúúhaa, a to si tuším biela mačka hovorí ešte aj magisterka.... :)
:D:D inteligentný človek sa vie slušne vyjadrovať a argumentovať :D
ty pizda, staraj sa o seba
vôbec tu neriešte mačku a jej hodnotenie všetkých ľudí, tentokrát podľa znamení:D:D ona má 37, nemá deti, ani chlapa, býva s rodičmi, každý mužského pohlavia od nej uteká, takže nech si ona vypisuje hoc aj na každé znamenie okrem jej znamenia, že je urážlivé:D:D
a btw. keď k mačke bol týpek úprimný a narovinu jej povedal, že chce iba sexuálny vzťah, bola to ONA, čo sa nekriticky urazila za pravdu, takže mačku netreba vôbec riešiť:D
a "sme urážliví" ...množné číslo
inak pokial sa mi nebude nejaký páčiť samozrejme správaním, nebudem sa tváriť nadšene..odídem hoci aj po desiatich minútach
Ja si zase myslím, že treba povedať pravdu a netváriť sa nadšene pri mužovi, ktorý je ... Ako keď mi muž, ktorý by evenbtualne mohol byť mojim partnerom začne rozprávať, ako sa sním bozkávali cudzie ženy, tak čo s takým? To mi môže vyprávať napríklad kolega, vtedy sa aj zasmejem.
Ja som býk, kde si vzala, že sme urážlivý..?
Vieš, keď niekomu povieš, že je divný, asi nebude zrovna nadšený ;-)
Potrebuješ zmeniť svoj prístup k mužom, inak si žiadneho nikdy nenájdeš.
biela mačka Dnes 15:47 - ty to beries jak na beziacom pase. Co napisat si cedulku, SI DIVNY, ODPAL... ?
Konas uplne rovnako, podla sablony, ale stale Ti nedochadza, zi sa tocis v kruhu.