Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
No a minulý piatok som zase stretla urážlivého býka :-D Povedala som mu, že je divný a jeho reakcia: "tak si zaplať sama!" A urazený odišiel z kaviarne...
roolie, pekne si to napísal/a :):)
biela mačka, tak to si teda musela naraziť na nejakého divného škorpióna, lebo ja osobne mám skúsenosť-môj ex bol škorpión a bol totálny flegmoš :) a inak tak celkovo nepoznám mužov, čo sa urážajú-to bol asi nejaký polomuž-položena :D:D
ja som sa tiez zoznamila na nete, a to sme spolu uz 1,5 roka, a je nam velmi dobre, dokonca mozno povedat ze odzaciatku spolu byvame
Ahojte vsetci, neda sa zodpovedne povedat, ci vztah na inzerat bude alebo nebude fungovat. Je to o budovani vztahu, vzajomnej dovere, robeni kompromisov a hlavne, MILOVAT CLOVEKA TAKEHO AKY JE. So vsetkym. Ak nam nieco na partnerovi nesedi a za kazdu cenu to chceme zmenit na svoj obraz, skor ci neskor sa nam to samym vypomsti. A dalsia dolezita vec je komunikacia. Nememu dietatu totitz ani vlastna mat nerozumie, vsak? Takze vela sa rozpravat o svojich pocitoch. Nie je lahke najst si svoju polovicku a ludia maju vela krat zvratene hodnoty, ale sme momentalne v dekade, kedy by sa to malo zacat vsetko menit k lepsiemu :)Treba verit. :))
Jej Alexius...túto istú odpoved si dal aj pisateľke s nickom samaa :-) A terazk tomu chlapíkovi. Má u mna dve knihy. Ale ja mu ich nosiť nebudem. Ak ich chce, nech si pre ne príde. A prečo sa tak zaujímam o znamenia? Lebo muži škorpioni su tak urážliví, že to je des..
Alexius, veľmi pekne napísané a o to viac si Ťa vážim, lebo si muž. Toto sa veľmi dobre číta a dodáva to istotu. Dotyčná, ktorú budeš milovať, bude šťastná. Škoda, že je takýchto chlapov málo. Keby som bola v tvojom veku, veru by som Ťa chcela spoznať. Prajem Ti, aby si takú našiel. Aj tebe pekný večer.
:D to je konec :D :D :D
Biela mačka.
Potrebuješ riadného kocura do truby a poriadne vytrtkať,už Ti to udiera na mozoček!!!
Mňau!!!
myslienka a ty sa kontroluješ, alebo bežne urážaš druhých? Teda sa snažíš,lebo určite si škaredá a tak sa musím odreagovať