Nevladzem uz dalej:(,pisem mame ze ci by mi nemohla poslat niake peniaze,ako na vianoce,lebo sme neboli spolu,a ona ze co otravujem zas s peniazmi,taku mam zlost v sebe ze vlastna matka mi 2 roky uz nic nekupila pod stromcek,pritom dobre zaraba a vyratala som si ze by mi mala platitit 250e na mesiac,chcem ist na intrak co najdalej od nej,alebo do vlastneho bytu nevydrzim to s takou skupanou co mi bude vykrikovat kazde euro s este jej skupejsim priatelom
furt ten isty problem moja mama:/
teraz som si kupila aknecolor,ale mam rada max factor asi najlepsi make up,a spirala napr.od miss sporty je strasna,radsej maybelline
ja si kupujem make up od Yves Rocher za 8 eur a vydrzi mi asi 3 mesiace, je to biokozmetika a je super, neviem co si kupujes za 20 euro a minies to za styri tyzdne??? a mascary su uz aj za 4-5 eur, ja si kupujem za 8eur od Maybelline, treba vystriehnut aj akcie, bezne dostanes 20% rabat na rozne znacky
ja ju neociernujem,ale pritom vobec nechodim von pit nefajcim,iba co tu po meste idem mhd:Da nechce mi dat na oblecenie:Dco ja viem Akoze je to strasne podla mna ked sa clovek o seba nestara,ze chodi neupraveny smrdi:Dtak neviem co mate proti mne ked sa chcem o seba starat
no mne make-up vydrzi aspon 3 mesiace a to sa teda malujem takmer dennodenne
a za co chces moja zlata peniaze,ze ociernujes svoju mamu tu na fore a nevies si ju vazit???nedala by som ti ani cent,pri tvojom spravani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
make up kupis aj POD 20 eur a velmi kvalitne znacky, to minies celu tubu za 4 tyzdne? neverim
spirala OK, ale su aj za 7-8 eur, aj za menej a rovnako dobre ako tie drahe
platis hlavne za znacku
takže 250 dostava na nu matka preto lebo pobera na nu pridavky a tie v rakusku činie 250 euro u nas 20 euro pochopili ste to a okrem pridavkou ešte zarobi od 800 -1200 euro
spirala stoji 10 cca a make up okolo 20 neratam lieky co potrebujem teraz ked som chora,nemma doma ani paralen:DD
a to stoji 50 eur?
sampon,sprchovy gel,tampony,mlieko,plet.voda,Aknekolor,spirala,deodorant niaky:Da tak