furt ten isty problem moja mama:/

Príspevok v téme: furt ten isty problem moja mama:/
Nevladzem

Nevladzem uz dalej:(,pisem mame ze ci by mi nemohla poslat niake peniaze,ako na vianoce,lebo sme neboli spolu,a ona ze co otravujem zas s peniazmi,taku mam zlost v sebe ze vlastna matka mi 2 roky uz nic nekupila pod stromcek,pritom dobre zaraba a vyratala som si ze by mi mala platitit 250e na mesiac,chcem ist na intrak co najdalej od nej,alebo do vlastneho bytu nevydrzim to s takou skupanou co mi bude vykrikovat kazde euro s este jej skupejsim priatelom

veves

pozri, surne telefonaty (hasici, zachranka) su zadara takze na telefon nic neminies. a oblecenie, ved nepotrebujes kazdy mesiac novy sveter. a v sekaci si kupis aj za 3 €. u nas su dokonca akcie vsetko za 1 €.

Nevladzem

na brigade si viem tak zarobit 20e za 1 den,neviem ako bude ale vacsinou par krat do mesiaca,aspon cez prazdniny,mne staci na telefon,niake oblecko stravu mam,len to oblecenie je priserne drahe cely den driem na to,aby som si mohla jeden sveter kupit

maruska123

sila :DDDD

ked chces mat peniaze tak chod na brigadu, zarobis si a mozes si kupovat co chces...uz mas 20 rokov, mas na to vek

nechapem, preco by ti mala mama platit 250 eur...to co si chces za tie peniaze kupit?

Maoam

a co jej vlastne brani dvihnut rit a ist si privyrobit na nejakej brigade? ak by sa pekne obracala, tak ma za mesiac v pohode 100 Eur aj viac...+ daco od mamy a moze si dobre zit

bohaca, ten luxus byvat v rodicovskom dome/byte v 20tich rokoch zivota a mat jedinu povinnost - chodit do skoly (ak vobec este chodi) fakt nema kazdy a este sa bude stazovat

Maoam

:-DDDD z akej galaxie :-DDDD :-PP

tych 250 E si vypocitala asi na stravu, kozmetiku, oblecenie, vylety a podobne :-DDD

predpokladam, ze matka jej plati byt aj inkaso, energie, telefon, internet, takze asi na ten zvysok

BBella

este ma napadlo...aky vzorec si pouzila na ten vypocet???vyslo ti ze 250 € by ti mala platit vlastna mama(za co?????) za to ze u nej byvas? z akej galaxie si prisla???

aisha5

Tvoje emocionalne IQ je zrejme na hranici retardovanosti. nehanbis sa vypocitavat, kolko by ti mala mama platit?
Len tak dalej, ved tebe sa to raz v zivote vrati a budes plakat.